Zakaj nas nekdo privlači

Privlačnost je energija. Ko je energija nekoga v harmoniji z našo, imamo občutek "klika" ali iskre.

Zakaj nas nekdo privlači (foto: profimedia) profimedia
18. 6. 2017

Seveda smo ljudje vizualna bitja, nekaj nam je vizualno všeč, nekaj pa nam morda ni tako blizu. A verjetno ste se že znašli v situaciji, ko vam je bil nekdo sprva vizualno privlačen, ko ste ga bolje spoznali, pa se je ta vizualna privlačnost razblinila, ker ste ugotovili, da vajini osebnosti ali energiji nista v resonanci. Ali obratno, nekdo vam na prvi pogled ni bil všeč, ko ste ga resnično spoznali, pa ste ga videli v povsem drugačni luči. Tako ugotovite, da je privlačnost več kot le fizične narave. Privlači vas nekaj drugega... 

Sile v ozadju privlačnosti so morda podobne gravitacijski sili. Vsi imamo svoje (pod)zavestne težave, katere moramo rešiti za časa življenja. Vsi se moramo učiti in rasti. Vsi imamo strasti in vprašanja. Naravno nas življenje popelje in vzbudi privlačnost pri tistih ljudeh in izkušnjah, katere potrebujemo, da nas potisnejo naprej in se iz njih nekaj naučimo.

Včasih je privlačnost edini način, da nekoga opazimo. Ko nas nekaj tako vleče k nekomu, pa ne vemo, zakaj. Čas običajno pokaže, zakaj. Ta oseba bo imela v prihodnosti pomembno vlogo, morda vam bo pomagala na poklicni ali zasebni poti, morda boste vi nekako pomagali njej. Morda se morate od nje naučiti, kako gledati na svet, kako biti bolj sproščen, odprt, iskren, kako se postaviti zase ali pa se od nje naučiti, česa ne smete početi. 

Morda vas nekdo privlači tudi zato, ker ste bili s to osebno močno povezani že v prejšnjem življenju. 

Naše duše nas vodijo tja, kamor moramo iti. Zaupajte ji. Če vam je nekdo všeč, pa si ne znate razložiti zakaj, morda se vam celo zdi nespodobno, ne obremenjujte se preveč, sprejmite to. Ob pravem času, boste videli, kakšen namen je v ozadju in kaj vam ta oseba prinaša. Bodite hvaležni za ta čaroben občutek privlačnosti. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri