Vsako jutro, ko se zbudite...

Kako pa vi pričnete svoj dan? Z namrščenim ali nasmejanim obrazom? Se veselite novega dne ali že zjutraj tarnate in se smilite sami sebi? Saj veste, po jutru se dan pozna... 

Vsako jutro, ko se zbudite... (foto: profimedia) profimedia
1. 3. 2018

Ko ste še v postelji in odprete oči, naj bo prva stvar, ki jo izgovorite v mislih: hvala za spanec. Hvala, da sem se zbudil(a) v novo jutro, hvala za novo priložnost, potrudil(a) se bom, da jo kar se da izkoristim!

Nikar ne pozabimo na pomembnost hvaležnosti 

Hvaležnost odpre vrata, omogoča zdravljenje in pošilja pozitivne vibracije na vse strani. 

Zato se vsako jutro zahvalite za vse v svojem življenju, kar ste dobili, kar prejemete v tem trenutku in kar še boste prejeli. Zahvalite se za vse lekcije in izzive tega dne, katere ste pripravljeni zavestno premagati in osvojiti. 

Zahvalite se za vse opomnike v tem dnevu, ko boste delali kaj morda narobe. 

Hvala za vse ljudi, ki jih boste v tem dnevu srečali. 

Če pričnemo (in končamo) naš dan z izražanjem hvaležnosti, bomo kar naenkrat sprevideli, kako blagoslovljeni smo, pa tega niti ne opazimo.

Hvaležnost nas opomni, kdo smo - čista ljubezen. Hvaležnost nas nauči, da vidimo svet iz druge perspektive. Nauči nas zaupanja v življenje in vase. 

Hvaležnost nas nauči biti v sedanjem trenutku in nas nauči sreče - zdaj.  

”Življenje se ne zgodi tebi; zgodi se za tebe.” – Robert Holden

consciousreminder.com
 
 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri