Srečanje Venere in Jupitra nam prinaša valove ljubeče energije

V dneh 13. in 14. novembra sta se na nebu srečala Venera in Jupiter. Na severovzhodnem delu neba se lahko tik pred sončnim vzhodom s prostimi očmi vidita dva svetla planeta. Kaj nam prinaša to kozmično srečanje teh dveh planetov? 

Srečanje Venere in Jupitra nam prinaša valove ljubeče energije (foto: profimedia) profimedia
14. 11. 2017

Konjukcija Venere in Jupitra v znamenju škorpijona nam v teh dneh pošiljata valove bogate in ljubeče energije.

Ko Venera, planet ljubezni, lepote in denarja, sreča na nebu Jupiter, prejemamo njeno energijo. Jupiter ima namreč moč, da okrepi tisto, česar se dotakne in nam v tem trenutku pomaga, da prejmemo darove, ki jih ima za nas Venera. 

Venera simbolizira božansko ženskost in je nadvse kreativna, sočutna in radodarna. Vlada tudi srčni čakri. Energija Venera in Jupitra nas opominja, da širimo svoje srce ter ga odpremo, da dajemo in prejemamo ljubezen ter da poskrbimo zase. 

Upodobitev Venere in Jupitra slikarja Giovann Francesco Penni v Rimu

Večina posveti svoj čas temu, da poskrbi za druge in okolico, pozabi pa nase, na čas za počitek in svojo lastno sprostitev. Sedaj je čas, da natočimo skodelico najprej sebi. 

Najbolje je, da zapremo oči, položimo roke na srčno čakro, globko dihamo in se vprašamo: "Kaj je najbolj ljubeča stvar, ki jo lahko v tem trenutku naredim zase?"

Zaupajte prvi stvari, ki vam pride na misel, zaupajte šepetu srca in naredite tisto, kar si vaše srce želi. 

Jupiter bo pomagal, da se ta ljubezen do samega sebe prnese v globino duše. Vse, kar morate narediti je, da jo aktivno izkoristite. 

Drugi načini, kako lahko prav tako uporabite to energijo so, da počnete stvari povezane z lepoto. Lahko si privoščite lepotno rutino, morda nov kos oblačila, novo pričesko, na novo dekorirate svoj dom... Ker je Venera planet ljubezni, je to tudi primeren čas za začetke novih odnosov, zmenke (tudi zaroke). 

Ker sta oba planeta v transformativnem škorpijonu, je sedaj tudi priložnost, da poglobite svojo povezavo z ljubljenimi, da se odprete novemu razumevanju drug drugega. Škorpijon vlada tudi strasti, poželenju in seksu, zato so lahko tudi te občutki sedaj okrepljeni. 

Ker Jupiter razširja energijo, se lahko zgodi, da imate občutek, da so vaše blokade sedaj še okrepljene. To je zato, da jih vendar opazite in očistite ter odstranite za vedno. 

To energijo lahko uporabite tudi za razšiščevanje, da se v odnosih vzpostavi harmonija. 

To je čas, ko lahko prejmete novo inspiracijo, obilje, nove pogodbe, nove stranke... Dajte svoji kreativnosti možnost, da se izrazi. 

Posvetite se sebi ter ljubezni do sebe in tudi vse ostalo se bo začelo urejati. 

Naslednje srečanje Venera in Jupitra se bo zgodilo 22. januarja 2019.

foreverconscious.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri