Pričelo se je obdobje škorpijona (23. 10. - 22. 11.): Ne bežite stran od resnice

Zadnji del leta 2018 ima še kar nekaj presenečenj za nas.

Pričelo se je obdobje škorpijona (23. 10. - 22. 11.): Ne bežite stran od resnice (foto: pixabay) pixabay
24. 10. 2018

- Če se nismo pripravljeni soočiti z resnico, nismo pripravljeni za rast. - 

23. oktobra se je Sonce prestavilo v globoko in intenzivno znamenje škorpijona in pričela se je sezona škorpijona!

V tem času lahko veliko ljudi občuti "dozo" škorpijonske energije, zakar je odgovorna tudi trentuno retrogradna Venera v znamenju škorpijona. 

Čeprav je morda, kar trenutno doživljamo, neprijetno, je nujno potrebno. 

V tem obdobju ni pomembno, kaj si želimo ali kaj smo načrtovali - pomembna je zgolj resnica, ki sili na plano. Škorpijon gre rad globlje in razkrije skrivnosti, da bi zaživeli resnico. 

Obdobje škorpijona traja od 23. oktobra do 22. novembra. Kaj je v tem obdobju najbolj pomembno? Da kljub izzivom ne bežimo stran. To je najbolj pomembno še posebej za dvojčke, rake in škorpijone, ki zaradi svoje občutljive narave še bolj dojemajo trenutna dogajanja kot temačna. 

Prvi večji dogodek bo polna luna v biku, 24. oktobra, ki bo vplivala na naše osebne in romantične odnose ter bo nekako postavila ton za celotno škorpijonsko obdobje. 

Polna luna bo prinesla spremembe in nesigurnosti. To je čas, da spustimo tisto, kar nam ne služi več in poglobimo tisto, kar je pomembno. 

Naslednji pomemben dogodek pa bo 1. novembra, ko se (še vedno) retrogradna Venera premakne v znamenje tehtnice. Imeli bomo občutek, da lahko spet dihamo. 

Težave v odnosih sicer ne bodo izginile čez noč, bodo pa se vedno bolj pojavljale rešitve. Megla se bo dvignila, ne bomo se več počutili tako jezne in izzivalne, pač pa se bomo bolj nagibali k rešitvam, kaj storiti, da bodo odnosi boljši. 

Nekaj dni za tem, 8. novembra, se bo Jupiter, planet sreče in rasti, pomaknil v znamenje strelca. To nas bo nekoliko osvobodilo temačnosti škorpijona. Pojavljale se bodo nove priložnosti, tudi take, za katere si nismo mislili, da jih bomo kdaj sprejeli ali doživeli. 

Nato pa se bo 16. novembra Venera pričela gibati direktno, hkrati pa se bo Merkur na isti dan pričel gibati retrogradno. Oh ja, iz enega "tunela" gremo takoj v drugega! :) 

Šele decembra bomo zato lahko zares jasno našli določene odgovore. 

V tem škorpijonskem obdobju bo torej resnica neizbežna, prav tako tudi določena transformacija, pa če se počutimo pripravljene zanjo ali ne. 

Naši odnosi bodo lahko šli skozi težje faze v naslednjih tednih. Soočali se bomo s svojimi negotovostmi, potrebno bo skomunicirati svoje želje in potrebe ter delovati s skupnimi močmi (in ne odtujevati se od ljudi, s katerimi imamo konflikte). 

Čas je za prebuditev resnice, čas je za težke pogovore, čas je za soočenje - nikakor ne smemo bežati stran od tega, kar je trenutno pred nami. 

Ne potrebujemo biti popolni ali karkoli, samo soočimo se z resnico in sprejmimo vse, kar prinese. 

yourtango

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri