Pomlad prinaša potrebo po ljubezni

Pomlad prinaša prebujenje in potrebo po ljubezni. Marec je že od nekdaj mesec, ki odpira vrata ljubezni.

Pomlad prinaša potrebo po ljubezni (foto: profimedia) profimedia
11. 3. 2019

Dan žena je dan, ko izkažemo pozornost ženskam, Gregorjevo pa je dan, namenjen zaljubljencem. Po starem izročilu je najbolj veljalo, da se ptički ženijo na Gregorjevo (12. marec), saj je bil to včasih prvi spomladanski dan.

Kaj pa gibanje Venere, ki vpliva na vaš odnos in delovanje na področju čustev napoveduje v pomladnih dneh?

Venera se trenutno pomika po ozvezdju vodnarja, zato boste potrebovali veliko več svobode. Pomembno za vas bo, da ste z nekom, čigar um je tako domiseln kot vaš, saj bo doživljanje čustev tesno povezano s komunikacijo. Intenzivna intimna srečanja in globoki pogovori vas bodo morda malce utrujali. Poleg tega boste globoko v sebi vedeli, da je vse tako kot mora biti, tudi če ne zadev analizirate preveč.

Mehka kolena boste dobili ob pogledu na inteligentno, pošteno osebo nasprotnega spola, ki vam bo omogočila, da boste večino časa samostojni. Občudovali vas bodo, ker se boste vsega lotili z velikim spoštovanjem. Verjetno boste na področju umetnosti pričarali nekaj, kar še ne obstaja. Pomembno je, da v tem obdobju sledite svojemu navdihu, kljub temu, da energije ne bodo najbolj umirjene.

Velika atrakcija bodo zmenki, ki bodo nenavadni in obarvani s posebnimi presenečenji. Nič ne bo dolgočasno, saj se boste spontano odzivali na vsak trenutek. Sedaj boste spregledali, ali je ljubljena oseba s katero ste, res prava za vas. Če je, ne bo ogrožena zaradi vaše neodvisne narave in ne bo potrebovala nenehnega čustvenega zagotovila v odnosu. Privlačili vas bodo tisti, ki so drugačni od povprečja, bolj unikatni.

Trden odnos boste lahko še dodatno poglobili s partnerjem, ki vam omogoča, da greste ven s prijatelji in se udeležujete svojih aktivnosti, brez da vam vliva občutek, da je brez vas osamljen.

Ko se 27. marca Venera pomakne v znamenje rib, bo bolj kot izgled za vas pomembna notranja lepota. Dobro se boste počutili v svojem svetu, obkroženi z ljudmi, ki delujejo umirjeno in načrtujejo neznane in misteriozne načrte.

Tako kot ocean, globok in valovit, dobi ljubezen zdaj moč, da premaga vsa nasprotovanja in razlike. Duh ljubezni bo prebival povsod, ne bo več moje, tvoje, jaz ali ti, ampak midva. Druga pomembna tema Venere v tem znamenju je žrtvovanje, ki je najvišji dar, ne iz velikodušnosti, ampak ker v zadnjem znaku zodiaka žrtvovanje postane naravna vibracija življenja.

V tem obdobju boste veliko sanjali, meja med sanjami, domišljijo in realnostjo pa se lahko spremeni tako, kot se meja med oceanom in obalo spremeni z vsakim valom in vas vabi, da se predate neznanemu. Tako kot morska deklica hrepeni po ljubezni, je v vsakem od nas prisotno hrepenenje po globinah, tudi če si tega ne priznamo naglas. Čutili boste intenzivno hrepenenje, da se združite z božanskim, in pobegnete iz resničnosti brez razlage.

Prihaja dolgo pričakovano obdobje toplote in intenzivne povezave. Zdaj vam bo najbolj pomembno, da znova vzpostavite intimnost in komunicirate o vseh vprašanjih, ki povzročajo razdaljo med vami in vašim partnerjem.

V razmerju ali ne, je to čas, ko vsi hrepenimo po pravljični romanci ter globoki povezavi duše, hočemo ne samo ljubiti, ampak se združiti z ljubljeno osebo. Vaša intuicija bo zelo razvita in globoko se boste povezovali z umetnostjo, poezijo, naravo in glasbo. Venera v ribah je odličen čas, da se osredotočite na svoj duhoven razvoj, berete poezijo ali obiščete umetnostne galerije.

S povečano nežnostjo se boste lažje prilagodili razpoloženju drugih, lahko pa se izgubite v neskončnih razglabljanjih. Pomembno je, da se naučite samozaščite, tako da vas ne bo preveč premetavalo po razburkanem morju. Ljubezen bo v tem času mistična izkušnja, seveda s pravo osebo. Vaše prijazno srce vas lahko pripelje do prijateljev, pa tudi do oseb ali živali, ki jih v danem trenutku potrebujete. Toda to lahko tudi zamegli meje in vas popelje do tega, da se preveč ukvarjate s čustvenimi bremeni drugih.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še:

 

 

.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri