Ne dajajte nasvetov tistim, ki jih ne iščejo

Če niste vprašani za nasvet, je bolje, da ga ne dajete... Zakaj? 

Ne dajajte nasvetov tistim, ki jih ne iščejo (foto: unsplash) unsplash
26. 6. 2018

Ko se vmešamo s svojim "dobronamernim" nasvetom, katerega človek ni iskal, se lahko zgodi naslednje... 

1. Lahko se vmešate v njihovo karmo oz. v lekcije, ki se jih morajo naučiti, doživeti, razumeti... 

2. Zares veste, kaj potrebuje druga oseba in kaj je dobro za njo? Če podajate nasvete, ki niso v skladu s to osebo, si lahko nakopljete slabo karmo. Ne svetujte torej, če niste povsem prepričani v svoje nasvete. 

3. Še huje pa je, če se kar sami odločite reševati težave drugih, čeprav tega sami od vas ne želijo. S tem si nalagate na ramena tuja bremena in izgubljate svojo energijo in moč. Ta oseba ne more reševati nalog svoje duše, vi pa imate lahko fizične težave s hrbtenico, saj ne morete vleči na sebe tujega bremena in ga vzdržati. 

4. Vsaka oseba se nahaja na svojem nivoju razvoja in privlači k sebi podobne vibracije, informacije in ljudi. Če je nekdo privlekel težave, pomeni, da jih potrebuje. Ali bo nekdo na izpitu padel ali ne, ne odločate vi. 

Torej, dajajte nasvete, če ste vprašani, če je vaše mnenje zaželjeno. In bodite vedno pozorni, da je nasvet resnično dobronameren oz. v najvišje dobro te osebe. Če in ko dajate nasvete, pa naj bodo te izrečeni z ljubeznijo...  
 
Prirejeno po: uduba.com 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri