Napoved za ta teden: Številne osebne preobrazbe

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 29. 4. do 5. 5. 2019.

Napoved za ta teden: Številne osebne preobrazbe (foto: unsplash) unsplash
29. 4. 2019

Splošna napoved

V tem tednu bo Sonce v biku poskrbelo, da bo na prvi pogled vse skupaj umirjeno in spokojno, vaša notranjost pa bo zaradi ostalih vplivov in prevelike želje po ležernosti nekoliko razburkana. Številni načrti, ki jih boste želeli popeljati do konca, se, če se ne boste zbrali in poklicali na pomoč vztrajnosti, ne bodo razvili v pravi smeri. Kljub temu, da boste imeli občutek, da zmorete vse sami, je priporočljivo, da se pred večjimi odločitvami tudi posvetujete s tistimi, ki določene zadeve resnično obvladajo.

Bik predstavlja lepoto, vonj in dober okus, izžareva mladost in radost do življenja, zato boste posvečali prednost izbranim stvarem in izbranemu okusu. Tudi če niste najbolj vešči s kuhalnico, vas lahko v tem tednu zamika, da se ji pridružite. Veliko se boste ukvarjali tudi z domačimi vprašanji, še posebej v povezavi z otroci ali starejšimi osebami, za katere boste imeli v tem obdobju občutek, da so vam še bližje, ter da jim morate pomagati in se jim posvetiti.

Merkur se bo v tem tednu sprehajal po znamenju aktivnega ovna, zato počasnosti nikar ne podajajte roke, saj boste ostali razočarani. Polni boste novih, kreativnih  idej, a se boste težko popolnoma osredotočili samo na eno stvar. Hitreje se boste gibali, stvari boste želeli doseči na silo. Več previdnosti namenite tudi zbranosti. Ta vpliv vam bo osvetlil pot za nazaj in vas spomnil na vse, kar bi morali popraviti ali spremeniti.

Venera v prodornem ovnu bo poskrbela za veliko druženja in spontane zabave, ki vam bo še dolgo ostala v lepem spominu. Sposobni se boste družiti popolnoma brez obveznosti in pričakovanj, prevladovala bo razigranost. Ljubosumje se bo umaknilo, saj se z nepomembnimi napetostmi enostavno ne boste ukvarjali. Znali boste poskrbeti zase in za tiste, ki vam veliko pomenijo. Prijateljske odnose boste zamenjevali z ljubezenskimi, kar prinaša manjšo zmedo. Vpliv podpira igro, zapeljevanje, občutek očaranosti nad nekom novim in hiter konec ljubezni.

Mars, ki se nahaja v znamenju dvojčkov, bo odlično vplival na vaše delovanje in sprejemanje drugačnosti. Posvetili se boste novim ciljem, ki se vam bodo zdeli popolnoma enostavni in izvedljivi. Prilagodite se ritmu dogajanja in za trenutek pozabite na večje težave, kar s tem vplivom ne bo težko, saj boste večje napetosti enostavno ignorirali.

V ponedeljek se Saturn v znamenju kozoroga začne gibati retrogradno. Vaš fokus bo usmerjen v materialno življenje in izboljšanje situacije na področju dela.  Dvomili boste o svojih prepričanjih, zato morda ne boste tako učinkoviti.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste stopili nežno in premišljeno, saj vas bo vpliv lune v znamenju rib zadrževal pod gladino. Razmišljali boste o ljubezenskem področju in ne glede na to, ali ste na dopustu, ali ste v pisarni, doživljali številne osebne preobrazbe. Zaželeli si boste več nežnosti in hrepeneli po romantiki. Čas je ugoden tudi za razne lepotne rituale, še posebej tiste, ki so povezani s kožo.

V torek bo vašo intuicijo še dodatno poglobila konjunkcija med Luno in Neptunom. Odličen spomin in nenavadna domišljija vas lahko na raznih sestankih ali pri projektih rešita iz zagate. Ustvarjalnost, glasba, ples, umetnost, bodo na vrhu seznama vaših prioritet, ki vas bodo sproščale. Več pozornosti namenite zbranosti v avtomobilu, saj boste zmedeni in raztreseni, prav tako pri težjih opravilih in službah, ki od vas zahtevajo vztrajnost. Izredno ugoden dan za duhovno rast, kreativno delovanje in praznovanje v večernih urah. 

V sredo na praznik dela prihaja očitna sprememba vašega počutja, saj luna sredi dneva preide v znamenje ovna. Mikale vas bodo le konkretne rešitve. Počasnost in neodločnost vas bosta spravljali v slabo voljo. Morda se znajdete v kakšnem konfliktu, saj boste sarkastični in malce agresivni v komunikaciji. Ta vpliv vam lahko zaradi nepremišljenosti prinese kakšno napačno odločitev, ki bi jo lahko še dolgo obžalovali. Občutljivi boste tudi na pripombe drugih, čeprav bodo pozitivne narave. Všeč vam bodo ljudje, ki jemljejo življenje resno. 

V četrtek prihaja s konjunkcijo med Luno in Venero prijetna energija, ki se bo dotikala ljubezenskega področja. Podali se boste v simpatičen ritem, zaradi katerega ste lahko precej izčrpani, po drugi strani pa boste dobivali potrditve, da ste na pravi poti. Ta vpliv vas bo zapeljeval v sanjarjenje o tem, kako bi lahko vaše življenje drugačno, če bi ravnali kako drugače in bi vam bile določene situacije bolj naklonjene.

V petek pozno zvečer luna spremeni svojo energijo v znamenje bika, zato se boste najraje zadrževali v zavetju doma, ter med ljudmi, ki jih resnično zelo dobro poznate in jim popolnoma zaupate. Zabave vam ne bodo najbolj dišale, raje se boste posvetili globokim pogovorom, ki prinašajo nove smernice in rešitve.

Izpopolnjene se boste v soboto počutili tudi v naravi, še posebej v gozdu. Konjunkcija med Luno in Uranom sicer prinaša nekaj vznemirjenja in dogodkov, ki vas lahko presenetijo, vendar boste znali ohraniti zdrav razum in se preudarno odločati. Hladna čustva vas naj ne prestrašijo, saj gre le za trenutno stanje.

V nedeljo se boste s pomočjo mlaja ponovno prebudili. Izjemna, prodorna inteligenca in intuicija vam bosta pomagali poiskati odgovore na skrita vprašanja. Več skrbi boste namenili svojim čutom in telesu, ki bo hrepenelo po negi.

horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri