Naključni dogodki ne obstajajo

Naključje je psevdonim Boga, ko se noče podpisati z imenom, pravijo. 

Naključni dogodki ne obstajajo (foto: unsplash) unsplash
11. 4. 2019

Vesolje ima najbolj nenavadne načine povezovanja ljudi in dogodkov. V iskanju popolnega kraja za življenje, idealne službe, popolnega partnerja, gremo ljudje daleč... V resnici pa v ozadju vsega navideznega kaosa leži skrita "organizacija", ki ustvarja popolne odnose in situacije za nas. Temu lahko v šali rečemo "Kozmični center za upravljanje naključji."

Ta center omogoča, da naključni dogodki ne obstajajo. Vse, kar se zgodi, je del načrta ter rezultat naših namer in misli. 

Vesolje (Bog ali Kozmična inteligenca, če hočete) zelo dobro pozna vaš naslov in vsaka vaša misel je zapisana v njegovem zapisniku. 

Naredite vse, kar je v vaši moči (brez stresa in panike!) in dopustite, da Kozmični center poskrbi za podrobnosti, kako se bo vse na koncu izpeljalo. 

Velike stvari se lahko zgodijo takrat, ko človek naredi vse, kar lahko, da realizira svoje cilje in ambicije ter dopusti, da mu pomagajo nevidne kozmične sile življenja. 

Vaša sposobnost prepuščanja življenju je prav tako pomembna kot vaše misli in želje. 

Vsakdo, ki ga srečate na svoji poti ima vlogo v scenariju vašega življenja. Vaša edina naloga je, da ves čas izboljšujete scenarij, da boste na koncu imeli najboljšo možno verzijo filma. Režija je v vaših rokah. 

Naj bo vaše življenje polno magije in čudežov!

povzeto po: consciousreminder.com, A.V. 

Preberite si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri