Danes v večernih urah se zaključi retrogradni Merkur

Merkur se bo zopet gibal direktno! Poglejmo si, kaj to pomeni.

Danes v večernih urah se zaključi retrogradni Merkur (foto: profimedia) profimedia
6. 12. 2018

Danes, 6. decembra 2018, se bo Merkur pričel gibati direktno. Zato lahko pride do premika tudi v vašem življenju, s tem, da bodo nekatere situacije postale bolj jasne. Sedaj lahko pričnete reševati težave in nesporazume iz preteklosti. 

Nedavni dnevi od začetka decembra (pa tudi november) do danes so bili lahko zelo težki. 

Konflikt med Soncem in Marsem je lahko vodil vse od konfliktov, nasprotovanj, nervoze, izčrpanosti, težav z moškimi, do zdravstvenih težav. 

Hkrati pa nas je spodbujal, da se borimo za tisto, kar nam je pomembno. Konflikti lahko še trajajo nekaj časa, vendar se bodo napetosti počasi zmanjšale. 

Sedaj bo torej čas, da spregovorite o tistem, o čemer ste molčali. Sprašujte in iščite odgovore. Premaknite se, delujte, odločite se. Nekateri odgovori in uvidi lahko pridejo sami po sebi. Misli bodo bolj osredotočene in bolj jasno boste videli vzroke nekaterih dogodkov. 

Istočasno se Sonce nahaja v kvadratu z Neptonom in Marsom. Še vedno moramo vaditi potrpljenje in vzdržnost. Če ste razdražljivi, slabo spite ali se čudno počutite, pa ne veste zakaj, počakajte, da mine nekaj teh dni. Postopajte pazljivo, razmišljajte racionalno, ne dopustite, da vam zablode ali nerealna prepričanja zameglijo vid. 

Mars lahko v bližnjem kontaktu z Neptunom prinese laži, skrivanja, neiskrenost, težave z vodo, plinom, alkoholom in opijati na splošno. Lahko se pojavi močan občutek krivde ali potreba, da nekaj storite na skrivaj. 

To pa je tudi čas navdiha in novih vizij ter ustvarjanja. Izkoristite dobrobiti meditacije. 

Merkur pa nas spodbuja, da komuniciramo in govorimo o svojih občutkih, strasteh in tudi o denarju. Lahko pridemo do pomembnih spoznanj. 

Venera je v Škorpijonu, znak, ki išče intenzivna in strastna ljubezenska izkustva ter igra na vse ali nič. 

Astrologinja: Julijana Oremović, atma.hr

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri