Ko delate na sebi, pomagate planetu

Ena izmed nalog, ki jih imajo svetlobni bojevniki na Zemlji je, da čistijo. Čistijo planet skozi čiščenje sebe in pomagajo vsem, s katerimi so kadarkoli prišli v kontakt.

Ko delate na sebi, pomagate planetu (foto: unsplash) unsplash
12. 6. 2019

Ne dovolite, da vas današnji časi plašijo, da vas prevzemajo kakršnikoli strahovi ali občutki, da ne delate dovolj. Ko spremljate novice, lahko hitro padete v brezup. Morda bolje, da jih niti ne spremljate. Kako lahko vendar pomagate svetu s tem, da sedite na kavču pred televizijo in ste razočarani? Ne morete. Ugasnite televizijo in živite življenje. Delajte na sebi, ukvarjajte se s seboj, imejte se lepo, pomagajte drugim, smejte se, jočite, odpuščajte, vzpostavljajte odnose, komunicirajte, ljubite... 

Resnica je, da ste s prihodom na planet prevzeli veliko nalogo, nalogo čiščenja. To pa lahko udejanite skozi čiščenje sebe in posledično s svojo večjo energetsko pretočnostjo, s katero lahko močneje občutite vsa bitja in jim tudi pomagate. S povečanim občutenjem, empatijo, občutljivostjo, lahko bolje občutite druge, spoznate, kar je potrebno in dobite uvide, kaj storiti in kako pomagati.

Poslani ste na poti drugih ljudi. V stiku z ljudmi lahko pomagate tudi drugim pri stvareh, ki jih sami, zaradi pomanjkanja poguma ali znanja, ne morejo storiti. Ste vzor. Ljudje, ki se dotaknejo vašega sveta, bolje razumejo energetsko in duhovno bistvo sebe in sveta. In tako se stvari počasi spreminjajo... 

Včasih imate borbe, prebijate zidove, a tako je, ko vzpostavljate pot, po kateri bodo lahko drugi elegantneje hodili.

Ne sodite si zaradi ekstremnih stanj, ki se dogajajo v aktualnem procesu dviganja vibracij. Ko vas preplavijo rušilna čustva, žalosti, jeze, razočaranja, občutki krivde, ljubosumja, nemoči... Ko vam življenje podaja izzive in teste. Vse je na mestu, zato da očistite iz sebe vsebine, ki vas delajo nesrečne. Tudi ko se počutite slabo ali mislite, da ste čudni, se zavedajte, da delate na višjih nivojih mnogo več, kot si mislite. Čistite sebe in s tem delate ogromno!

Čestitajte si z zahvalnostjo, da imate to možnost, da dajete svoj delež. Za vsako očiščeno travmo ali žalost. Za vsako odpuščanje. Za vsak napredek. Bodite nežni do sebe. To ni čas, da si razbijate glavo z mislimi, saj mentalno polje razpada. Ne dajajte pozornosti brbotajočim mislim. Ni potrebe. Enostavno  - prepevajte iz srca, ne iz razuma. Bodite. 

Ko čistite sebe, odpirate vrata sebi in drugim v lepše življenje. Pomagate planetu, ne le sebi. Zato pogumno naprej, svetlobni bojevniki! 

Prirejeno po: adekvatnostivo.blogspot.rs

Preberite si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri