Kako spremeniti svojo frekvenco?

Če poslušate radio in vam glasba ni všeč, kaj storite? Zamenjali boste frekvenco, seveda! 

Kako spremeniti svojo frekvenco? (foto: profimedia) profimedia
2. 10. 2019

Veliko ljudi ne ve, da lahko na enak način spremenimo tudi svojo frekvenco, če nam ni všeč, kar vidimo pred seboj v svojem življenju. Na enak način lahko prevzamemo odgovornost, kot pri menjavi frekvenc na radiu. Premaknite svojo frekvenco. Spremenite “postajo” svojega življenja.

Kako spremeniti svojo lastno frekvenco?

Vse v vesolju, vključno z nami, je sestavljeno iz energije. Naše misli so prav tako energija. Na to energijo se vesolje nenehno odziva in nam pošilja podobne frekvence, zato je naše življenje projekcija naših misli. To, kar se nam dogaja, je usklajeno z našo frekvenco. Zato je pomembno, da jo višamo!

Ko nas je strah, smo jezni, ljubosumni, žalostni in pesimistični, nam vesolje pošilja podobno nazaj in tako imamo še več negativnosti v življenju. Ko na nas vplivajo naše vsakodneve skrbi in stresi se naša čustvena frekvenca prav tako spušča.

Ko delimo pozitivnost in ljubezeni, nam življenje po zakonu resonance prinaša radost in izpolnjenost.

Na svoji najvišji in najbolj čisti frekvenci ste takrat, ko spustite nadzor, se prepustite življenju in poslušate samega sebe.

Vir: thelawofattraction

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri