Kako povečati pretok življenjske energije?

Poglejmo si, kako lahko učinkovito povečamo pretok življenjske energije, ki nas napaja, s tem pa tudi širimo svoje duhovno zavedanje. 

Kako povečati pretok življenjske energije? (foto: pixabay) pixabay
2. 4. 2019

Če prepoznamo ključno povezavo med umom in telesom, lahko izboljšamo tudi zdravje svojega duha in naš energetski pretok. Sem zagotovo spadajo: zdravo prehranjevanje, gibanje in dovoljšna količina spanca, pretok življenjske energije pa si lahko okrepimo še z naslednjimi načini.

1. Povezujte se s podobno mislečimi posamezniki

S tem, ko se povezujete z ljudmi, ki imajo podobne interese, cilje in ideje, se vaša energijska vibracija povečuje, posledično pa se okrepi pozitivizem v vašem življenju. Različni tečaji, delavnice, športne aktivnosti, potovanja in raziskovanja novih krajev, učenje novih veščin so lahko načini, kjer se lahko povezujemo s podobno mislečimi posamezniki.

2. Vzemite si čas za premislek

Premisliti o sebi in svojem življenju je zelo pomembno, zato si morate vsak dan vzeti vsaj 15 minut za razmislek o sebi. Začutiti morate delovanje svojega celostnega telesa in premisliti, če delujete v okviru svojih potencialnih zmožnosti. Se umiriti, pogledati, kaj vas trenutno bremeni ali teži ter kako to razrešiti. Pisanje dnevnika je tudi blagodejno oz. vse, kar po vaših osebnih izkušnjah krepi vašo povezavo z dušnim bistvom - sprehod v naravi, meditacija, joga...

3. Bodite dobri do drugih

Dobrodelnost ali služenje skupnosti s svojim delom lahko bistveno poveča vašo energijo. Že najmanjše dejanje iz prijaznosti, ima velik vpliv na našo energetsko stanje in počutje, kot tudi počutje sogovornika.

4. Povežite se z naravo

Narava ima mogočno sposobnost uravnovešenja. Prinaša vam občutke pomirjenosti, v tem stanju pa se počutite bolj udobno v stiku s samim seboj ter se posledično tudi lažje povežete s svojim dušnim bistvom.  

Duhovnost je vseživljenjsko potovanje. V posameznikovi osebni odgovornosti je, da skrbi za svoje osebno zdravje. Vaše telo je orodje spremembe, saj ima velik vpliv na vaš um. Zdravje duha pa pomembno vpliva tako na telesno kot na psihično zdravje posameznika.

Vir: consciousreminder.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri