Indigo otrok Matías De Stefano o času velikih sprememb

Matías De Stefano, 30-letni Argentinec, znan kot indigo otrok s posebno misijo, v ekskluzivnem intervjuju v novi števili revije Sensa pravi, da smo trenutno na prehodu iz galaktične noči v galaktični dan.

Indigo otrok Matías De Stefano o času velikih sprememb (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
4. 8. 2017

"To prinaša s seboj velike spremembe, saj se zamenja vibracija, skupaj s spremembo elektromagnetizma. Naši možgani, telesa, planet Zemlja, Sonce delujejo elektromagnetično. Zato vse te spremembe konkretno občutimo. Marsikdo zmotno misli, da je dogajanje na Zemlji posledica človeškega ravnanja. V resnici gre le za naraven proces, cikel Zemlje in osončja. Mi vsi smo se odločili, da se bomo rodili prav v tem času, saj smo želeli imeli izkušnjo te spremembe.

Morda se boste počutili čudno, začeli zaznavati stvari, ki jih prej niste, začutili močne spremembe v svojem fizičnem in čustvenem telesu. A to je vse del procesa in je popolnoma normalno za čas, v katerem smo. Pomembno je, da ostanemo čim bolj mirni, prizemljeni, zasidrani in prisotni tukaj na Zemlji. Z zavestjo, da se nam ni treba bati, da gre za povsem naraven proces."

Celoten intervju lahko preberete v tiskani reviji Sensa avgust/september

Sensa avgust/september 2017

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri