Duhovni pomen datuma 11. 11.

Število 11 velja v numerologiji kot mojstrsko število. Ima vibracijo, ki omogoča lažjo manifestacijo želja in sanj. 

Duhovni pomen datuma 11. 11. (foto: profimedia) profimedia
10. 11. 2017

11 je prav tako število duhovnega razsvetljenja in nakazuje na dvig zavesti ter spremembo. 11.11 je ta energija podvojena, zato je ta dan lahko še posebej ugoden in obetaven.

11. november je tako popoln čas, da preživite nekaj časa v razmišljanju, kaj si želite v življenju. Kaj bi radi spremenili, kaj želite, da je drugače, kakšne nove začetke bi radi vzpostavili? 

Za večino ljudi je čas v letih 2016-2017 prinesel veliko sprememb in obratov. Pomislite sedaj tudi na to, kako se je vaše življenje spremenilo v zadnjem času, koliko ste zrasli v tem letu ali dveh ter se spremenili. Zahvalite se sebi za pogum za vsako spremembo, ki ste jo izpeljali. Spreminjanje - to je bistvo igre življenja. Častite vsako svoje ponovno rojstvo. Ob tem pa razmišljajte, kako naprej, kateri korak je potreben v tem trenutku. 

Sedaj je čas, da se ponovno naučimo igrati igro življenja, da se v njej sprostimo in uživamo z nasmehom. Življenje je vendar igra, nikar ne zapadite v dramo in resnost. Bodite ustvarjalni in razmišljajte izven okvirjev. Sprejemajte spremembe z nasmehom!

Vibracija 11.11. nas tudi naproša, da manifestiramo več radosti, smeha in ustvarjalnosti v svoje življenje.  

Na ta dan torej izrazite namere, kaj si želite v življenju trenutno spremeniti in nikar ne bodite preveč resni - bodite igrivi in radostni ter tako ustvajajte svetlo prihodnost. 

prirejeno po: consciousreminder.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri