Delni sončni mrk (6. januar) in mlaj

V nedeljo, 6. januarja ob 02:43 uri nastopi sončni mrk.

Delni sončni mrk (6. januar) in mlaj (foto: profimedia) profimedia
3. 1. 2019

Gre za delni sončni mrk v znamenju kozoroga. 

Hkrati pa nastopi tudi mlaj (ob 02.28) - mlaj pa je čas za nove začetke. Bodimo odprti, kaj je tisto novo in pravo za nas v tem trenutku. Pustimo odprt um, ne delajmo svojih lastnih zamejenih zaključkov. 

Pot pred nami morda ni takšna, kakršno si zamišljamo mi sami. Življenje nas vedno preseneti z nepričakovanim in nepredstavljivim. Prisluhnimo vodstvu oz. šepetu vesolja. 

Predstavljajmo si, da je naše življenje kot drevo. Drevo ima ogromno vej in vse segajo v nebo. Tako imamo tudi mi številne možnosti oz. poti, po katerih bomo prišli do neba. 

Nekatere veje so močne in ravne, druge so bolj okrivljene in šibke. Ni pravih in napačnih vej. Tako kot ni pravih in napačnih poti. So samo težje in lahkotnejše. Bolj ravne in bolj vijugaste. Vse pa so polne lekcij in izkušenj ter vodijo do enakega cilja. 

Po sončnem mrku se lahko zgodi, da bo ena izmed "vej" oz. poti v našem življenju postala bolj jasna. Bolje bomo videli, kam nas pot pelje. Morda nas pelje v popolnoma drugo smer, kot smo pričakovali. Lahko pa dobimo potrebno pomoč na poti, na kateri se že nahajamo. 

Seveda ne bomo kar naenkrat povsem razumeli svoje poti, to namreč zahteva svoj čas. Pomembno pa je zaupanje, da bomo vse dojeli in prejeli ob svojem času in da smo v tem trenutku tam, kjer moramo biti ter se učimo trenutnih lekcij. 

Sončni mrk bo usklajen s harmonično fiksno zvezdo Vego, kar mu daje bolj pozitiven značaj, piše portal atma.hr. 

Astrologinja Sonja Šmit pa opozarja:

"Mrki delujejo kar nekaj časa, ne samo nekaj dni, so pa zelo močni ravno v dnevih ko nastopijo (nekaj dni prej in potem). Previdno v gorskem svetu in na smučiščih, še posebej to velja za plezalce - to ni ravno pravi čas za kakšne podvige, je vredno nekaj dni počakati. 

Če boste te dni zaspani ali pa bolj utrujeni, je to delovanje mlaja in mrka. Počitek je v takšnem primeru nujna potreba. 

Delni sončev mrk pa lahko potegne na površje marsikater vzorec, ovire, omejitve, ki nas blokirajo..."

Naslednji mrk pa sledi že 20. januarja - to bo krvavi lunin mrk v levu. 

Morda bomo v času mrkov čutili potrebo po spremembah v življenju in po novih misijah. Spremembe se namreč rade pojavljajo prav okoli mrkov. 

Odprite se življenju. Odprite srce, um in dušo. Uvidite vse potenciale, ki so pred vami ali v vas. 

Ohranite upanje. Pred vami je novo. Novo in sijoče, če le tako želite. 

Ne skrbite preveč. Sanjajte o velikih rečeh. Naj vas ne bo sram narediti korak naprej. V vesolju obstaja neskončno možnosti, potrebno se jim je le odpreti. Ko vam to enkrat uspe, boste ugotovili, da je vse mogoče in da zmorete veliko več, kot ste si mislili. 

Pojdite izven cone udobja, spremenite svoje rutine in opazujte, kako se v vašem življenju pojavljajo nove iskre in nove možnosti. Samo ne ostajajte zaprti. Zaprti v svojem namišljenem zaporu... 

foreverconscious.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri