9 stvari, ki jih prinaša odpiranje Levjih vrat (8. 8.)

8. dan v 8. mesecu je v numerologiji zelo duhoven datum. Simbolizira neskončnost in brezmejnost naše duše. 8 je število moči in zavesti. Dvojno število 8 pa označuje odličen čas za krepitev in čiščenje energije. 

9 stvari, ki jih prinaša odpiranje Levjih vrat (8. 8.) (foto: pixabay) pixabay
8. 8. 2019

A ne gre zgolj za numerološko poseben dan, tudi astrološko se dogaja nekaj posebnega.

Portal Levja vrata je odprt od 26. julija do 12. avgusta, 8. avgusta pa je njegova energija najbolj močna oz. na vrhuncu.

Sirius je fiksna zvezda v konstalaciji Raka in poznana tudi kot naše duhovno sonce. 

Naši predniki so verjeli, da predstavlja vrata v nebesa oz. je dom višje vibracijskih bitij. Verjeli so tudi, da njena energija prinaša povečano modrost, s katero se lahko poveže tudi človek na Zemlji, ko Sirius močno sveti na nebu. 

Tako kot Sonce omogoča življenje našemu fizičnemu življenje, Sirius omogoča življenje našim duhovnim telesom. 

Zato lahko odpiranje portala Levja vrata prinese prebujanje in dvigne našo zavest. 

Dodatno energijo prinaša v teh dneh še povezanost oz. poravnava Venere in Jupitra na nebu. Venera, planet ljubezni, in Jupiter, planet obilja, njun plesa na nebu je poseben dar Univerzuma. 

9 stvari, ki jih prinaša odpiranje Levjih vrat:

1. Zdravljenje srca - portal Levja vrata aktivira srčno čakro. To pomeni, da se lahko mnoge stare čustve rane celijo in zdravijo v tem časovnem obdobju. Osvobajamo se občutkov žalosti, obžalovanja...  

2. Odpiranje tretjega očesa - krepi se intuicija. 

3. Prebujanje manjših, "neznanih" čaker - mnoge čakre se lahko odprejo in pretok energije postane bolj svoboden. Dojamemo lahko novo modrost in poveča se naše duhovno znanje. 

4. Prisotne so visoke energetske vibracije - dobimo vizije in lažje se aktiviramo v uresničevanju naših ambicij. Pomembne uvide lahko prejamamo skozi sanje ali v stanju umirjenosti in meditacije. 

5. Povečana vez z Univerzumom - lažje prejemamo signale, sporočila in opozorilne znake, ki jih pošilja vesolje. Lahko dobimo tudi razna sporočila naših pokojnih prednikov ali pa od naših duhovnih vodnikov. 

6. Svoboda - imamo povečan občutek svobode in želimo govoriti ter poslušati resnico. 

7. Tehnologija - to je tudi dobro obdobje za delo s tehnologijo, za delo na internetu, odpiranje novih spletnih strani, aplikacij ipd. 

8. Krepi se energija miru. Mir pa najlažje občutimo, če preživljamo čas v naravi. 

9. Ustvarjalnost - lahko se pojavi neverjetna kreativna energija, ki nam lahko izjemno pomaga v življenju. 

Želimo vam, da pod magijo portala Levja vrata dobite posebno moč, s katero se bolj povežete s seboj in s celotno stvarostjo. 

Vir: foreverconscious.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri