8. avgust - dan za razreševanje in sproščanje zastale energije v družinskih odnosih

Naj ti povem, da imaš danes posebno priložnost za dvig zavesti. Danes lahko dosežeš mnoga spoznanja o sebi, tudi o tem ali ti še kar ustreza,
da se loviš v popolnoma nepotrebne drame in čustvene intrige v svojem življenju.

8. avgust - dan za razreševanje in sproščanje zastale energije v družinskih odnosih (foto: profimedia) profimedia
8. 8. 2017

ENERGIJSKI NAPOTKI PO KOLEDARJU SVETLOBNIH INTERVALOV 2017 

Skrbno preveri, kateremu delu tebe še ustreza, da se uloviš v staro in si ne dopustiš, da te tok življenja podpre v tvoji svobodni nameri.
Imaš priložnost, da današnjo energijo in energijo še nekaj prihodnjih dni uporabiš za transformacijo. Čas je podprt, da prevzameš odgovornost za svoja dejanja.

Vprašaj se: "Kam usmerjam svojo energijo? Kdo sem v tem trenutku in kako želim naprej? Koliko zaupam, da me okolje v moji nameri podpira?"
Odgovore si napiši na list papirja ali v dnevnik in jih kasneje še enkrat preberi naglas. Naj branje v tebi pusti notranji odtis in spoznanje - moč, 
ki ti bo dala energijo, da tudi izpolniš, kar čutiš in veš, da je prav.

ZA DODATNO PODPORO V TEM INTERVALU POSEBNO ZATE:

Preveri moj novi kratki filmček, v katerem govorim o prepuščanju toku življenja in kaj to pomeni - POGLEJ TUKAJ.

PODPORNI INTERVAL  -  8. avgust

Fokus v teh dneh - občutek ohranjaj v svojem srcu: PREPUŠČAM SE TOKU SVOJEGA ŽIVLJENJA - ZAUPAM VANJ.

KAJ PRIPOROČA TEKOČI INTERVAL?

​Raziskujmo svoje telo tako, da izvajamo res počasne in mikro gibe. Zaprimo oči in s pozornostjo spremljajmo vsako spremembo znotraj telesa in tudi občutenja na psihični ravni. Raziskujmo se in prepustimo inteligenci telesa, da nam spregovori. 

​Dan je idealen za izmenjavo idej in izkušenj. Zelo pomembno je, da ostajamo odprti za tuje predloge. Poslušajmo poslovne partnerje in vzpostavimo kontakt tudi s konkurenčnimi dejavnostmi - pripravimo kak skupen projekt.

Dan je podprt tudi z razreševanje in sproščanje zastale energije na področju družine in družinskih odnosov. Sodelovanje in prisotnost sta ključnega pomena. Dopustimo si, da nas naši družinski člani vidijo tudi v naših nežnejših odtenkih, tudi ko smo žalostni. Bodimo ranljivi, to nikakor ni izraz šibkosti.

Odprimo se širšemu (v)pogledu življenja.

Z ljubeznijo, Ana Kolenc

Svetloba/AnaCordum

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri