3 načini, kako slišati glas vaše duše

Vaša duša ima subtilne načine komunikacije. Jih opazite in jim prisluhnete? 

3 načini, kako slišati glas vaše duše (foto: profimedia) profimedia
22. 5. 2019

Nikar si ne pozabite vsak dan vzeti čas, da prisluhnete svoji duši. To pa lahko naredite le, če ne hitite oz. niste v stresu. Ustavite se in se v miru pogovorite z njo. Vprašajte jo, kaj vam želi sporočiti? 

Duša vam vedno daje namige, kaj si želi, kam morate, želi vas voditi po vaši poti ter skozi pomembne lekcije, da postanete boljši. Če ji sledite, je življenje lahkotnejše. 

Poglejmo si tri načine, skozi katere duša vzpostavlja povezavo z vami in vam sporoča pomembna sporočila:  

1. Vaša duša vas nagovarja skozi radovednost 

Če ste radovedni glede nečesa, če vas nekaj zelo zanima in privlači, je to komunikacija vaše duše. Sili vas v določena vprašanja glede sveta ali vas samih. Namen radovednosti je tudi ta, da razumete drugačne perspektive in plati sveta, da je lahko tudi drugače. Da ni nujno vse tako, kakor vidite vi. Sledite svoji radovednosti, raziskujte svet in sebe, vaša duša si tega želi. 

2. Vaša duša vas nagovarja skozi čute in intuicijo 

Ko imate močen občutek in intuicijo glede nečesa, je to vodstvo vaše duše. Vaša duša vas želi opozoriti na morebitne nevarnosti in v vas okrepiti pozornost. Nikar ne ignorirajte intuicije. Bodite osredotočeni in ji sledite, saj ve več oz. bolje kot vi, kaj je dobro za vas. 

3. Vaša duša vas nagovarja tudi ponoči v sanjah

Tudi v sanjah lahko dobite jasna sporočila glede dogodkov, ki se morda še niso zgodili. Sporočila lahko pridejo v različnih oblikah. Bodite pozorni tudi na svoje sanje, poskušajte jih razumeti. Morda spoznate nekaj, kar vam bo pomagalo. 

Vzpostavite globok in prijateljski odnos s svojo dušo. Dovolite ji, da vas vodi in ji prisluhnite. Saj to je vendar vaša edina resnična bit. 

consciousreminder.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri