50 srečnicam podarjamo Vichy - Nova znanost - Sensa.si

50 srečnicam podarjamo Vichy

Stereotipom navkljub menopavza ni čas, da opustite svoje strasti in sanje, ampak je dinamična nova faza v vašem življenju. To je nov začetek, ki zahteva posvečenost dobremu počutju in občutku vedrine, večji skrbi za telo ter samozavesten pogled v prihodnost. V laboratorijih Vichy so prav zato ustvarili prvo nego za ženske v menopavzi, ki koži vrača videz mladostne polti.

28. 2. 2017 | Promocijsko sporočilo

Menopavza je čisto običajno obdobje v življenju vsake ženske

To je fiziološka sprememba, ki se običajno pojavi okoli 51. leta starosti, čeprav se to lahko razlikuje od ženske do ženske. Splošno mnenje pa je, da je ženska v menopavzi takrat, ko najmanj eno leto ni imela menstruacije. Najpogostejši simptomi, ki se pojavljajo ko ženska vstopi v menopavzo so vročinski oblivi, težave z dobrim spancem in pridobivanje na telesni teži. Poleg tega ima večina žensk probleme s kožo, ki začne izgubljati na volumnu in postaja bolj suha, nekatere pa opazijo tudi povečano izpadanje las in zmanjševanje njihove gostote.

Ste se prepoznali? Pojdite na brezplačen posvet.

Če ste se prepoznali v katerem od teh simptomov, ali imate dodatna vprašanja v zvezi s tem obdobjem, v katerem ste, februarja obiščite najbližjo partner lekarno in v okviru projekta # BREZ PAVZE V MENOPAVZI zaprosite svojega farmacevta za osebno svetovanje za lajšanje simptomov menopavze in vzorec vaše primerne rutine za nego kože.

Preverite v kateri lekarni blizu vašega doma vam lahko svetujejo

Kako negovati kožo v menopavzi?

Najbolj viden znak menopavze je pospešeno staranje kože. Koža postane suha, podkožno maščobno tkivo se spusti proti spodnjemu delu čeljusti in obrazne mišice se sprostijo. Obrazne poteze posledično postanejo manj izrazite, koža na obrazu in vratu pa se sprosti ter povesi. Svetujemo vam, da:

  1. Izogibajte se UV žarkom: Izogibajte se prekomerni izpostavljenosti sonca in uporabljajte sredstva za zaščito pred soncem skozi vse leto.
  2. Izberite prilagojeno nego za svojo kožo: V menopavzi se potrebe vaše kože spremenijo zato je to pravi čas, da začnete uporabljati izdelke, ki so prilagojeni prav zreli koži in koži v menopavzi.
  3. Redno si odstranjujte ličila: Odstranjevanje ličil vam mora prerasti v navado.Ličila, ki jih uporabljajte naj bodo pastelnih barv in naravnegas videza, ki poskrbijo za mehkejši videz vašega obraza.

Vichy Neovadiol vsebuje revolucionaren nov kompleks štirih aktivnih sestavin, ki delujejo skupaj za obnovo gostote, volumna, sijaja in mladostnega videza vaše kože med menopavzo. Zaradi povečane koncentracije sestavine Pro-Xylane je Neovadiol zelo učinkovita anti-age nega za kožo.

Kako se izogniti prekomernemu izpadanju las?

Na izpadanje las pri ženskah lahko vplivajo številni dejavniki, ki rušijo ravnovesje las in njihovega okolja. Lasje se z lesi pogosto tanjšajo, kar je odvisno od posamezne ženske in njene genske zasnove. Včasih se pojavi tudi alopecija, ki vodi k postopnemu redčenju las. Vendar pa izpadanje las ni nerešljiva težava in pravilna izbira losjona proti izpadanju las je dobra rešitev za krepitev las in zmanjšanje njihovega izpadanja. Svetujemo vam, da:

  1. Izogibajte se barvam za lase, ki vsebujejo amoniak
  2. Pomagajte si tudi z masažo lasišča, ki pospeši prekrvavitev lasnih mešičkov.
  3. Poskrbite svoje lase na pravilen način in prilagodite ličila: Izberite slog s krajšimi lasmi (nad rameni), ki vas bo pomladil.

Aminexil Clinical 5 je celovita formula, ki zmanjšuje neravnovesje lasišča na miksoskopski ravni in deluje škodljive dejavnike izpadanja las.

Sodelujte: 50 izbrankam podarjamo 5 dnevno nego Vichy Neovadiol *

Kaj morate narediti? Izpolnite spodnji obrazec in že se potegujete za nagrado.

  • 24. febraurja bomo 50 naključnim poslali vzorčke kreme Vichy Neovadiol (količina vzorčkov zadostuje za 5 dnevno nego) ki je prilagojena negi ženski koži v menopavzi.
  • Uporabnice bomo po tednu dni prosili, da z nami delijo svoje mnenje o učinkih kreme Vichy Neovadiol.
  • Vse, ki boste oddali svoje mnenje, pa čaka še dodatno presenečenje, saj bomo med njimi izžrebali 3, ki za nagrado prejmejo dnevno in nočno kremo Vichy Neovadiol.

* (prvih 30, ki se bo prijavilo prejme poleg kreme za dnevno nego še vzorčke Vichy Neovadiol nočno kremo)

Izžrebali smo ...

Prvih 30 prejme vzorčke za dnevno in nočno kremo Vichy Neovadiol:

Albina Levičnik Pernat, Ana Raganzini, Andreja Oražem, Barbara Mežnarič, Danica Tili, Erika Kogovšek, Evi Horvat, Ines Hren, Irena Pauman, Janja Šafarič, Jasmina Varl, Karmen Jereb, Kristina Beganović, Lucija Polajžer, Maja Stonič, Marija Škrinjar, Mia Majerr, Olga Štumberger, Sabina Ulanec, Sanja Kavaš, Suzana Rekanovič, Svetlana Stefanovič, Tadeja Rovtar, Tanja Kanc, Tatjana Krajšek, Vanja Demšar, Zdenka Kovačič, Zdenka Štibilj, Anamarija Mirtic, Bojana Virjent

Vrorčke za dnevno kremo Vichy Neovadiol dobijo:

Elizabeta Kosmač, Ines Lazar, Irena Misigoj, Irena Rop, Justina Cigler, Maja Juhant, Maja Skakić, Marija Ploj, Marina Orlačnik, Mirjana Domuz, Mojca Kodelja, Natalija Andrejek, Nika Gabrijelčič, Petra Košak, Reneja Deissinger, Savka Ždral, Simona Sobočan Boroš, Tatjana Lapuh, Zlata Prodan, Jožica Nuč

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri