Tehtnica: Veliki letni horoskop 2017

Na področju odnosov se bodo pokazale priložnosti za pozitivne spremembe. Še preden se boste spustili v nova zaupna razmerja, pa je pomembno, da se tudi v čustvenem smislu poslovite od preteklih vezi.

17. 12. 2016

Ljubezen

Če ste samski, boste v letu 2017 imeli več možnosti, da spoznate osebo, s ka­tero bi lahko preživeli preostanek svojega življenja. Tudi krajše ljubezenske zveze so dobro aspektirane, saj boste družabnejši in boste zato imeli več priložnosti, da spoznate kakšno novo osebo. Tudi samozavestnejši boste, zato boste lažje naredili prvi korak in koga povabili na zmenek.

Februarja se boste veliko spogledovali z osebo, ki vam je všeč, sledilo bo tudi več zmenkov. Maja boste imeli priložnost za strastno ljubezensko zvezo, ki bo temeljila predvsem na nasprotjih. Ta se seveda lahko uskladijo, vprašanje pa je, koliko kompromisov ste pripravljeni skleniti. Jesen bo najprimernejša za harmonične ljubezenske zveze. Takrat boste čustveno najbolj pripravljeni na nove začetke, še posebej tisti med vami, ki imate za seboj neuspelo dolgoletno zvezo ali pa več ljubezenskih razočaranj.

Če ste v stalnem partnerstvu, bo vajin največji izziv letos povezan z uravnoteženjem poklicnega in zasebnega področja ter s spoprijemanjem s spremembami, ki se kažejo. Lažje ko bosta prebrodila s tem povezan stres, večje zaupanje bo vladalo med vama. Pozorni bodite predvsem marca in na začetku aprila, ko se lahko pojavijo nepotrebni prepiri.

Družina

Če ste starejši in je službena kariera že za vami, pričakujte mirno družinsko življenje brez posebnih vzponov in padcev. Najverjetneje se bo veliko dogajalo z vašimi otroki oziroma vnuki, katerih razvoj boste vneto spremljali. Če ste mlajši, bo družinska dinamika v veliki meri odvisna od tega, kako se boste spoprijemali z dogajanjem na delovnem mestu in drugimi stresnimi okoliščinami, ki so pred vami. Če imate svojo družino, bo stabilno partnerstvo ključno za ohranitev družinskega miru, saj si bosta tako lažje porazdelila naloge in poskušala po svojih najboljših močeh poskrbeti za domači red. Marca in aprila so možni nepotrebni konflikti in očitki, z junijem pa se bodo okoliščine izboljšale.

Zdravje

Jupiter vas bo oborožil z dodatno ­energijo, a je odvisno, kaj boste naredili z njo. Ne porabljajte je za pretirano skrb in stres, saj bi vas to dodatno izčrpalo. Poskusite jo izkoristiti za športne aktivnosti, sproščene družabne trenutke in redno ukvarjanje z jogo ali drugo obliko meditativne vadbe. Februarja pazite, da zaradi povečanih aktivnosti in čustvenih obremenitev ne bo trpel imunski sistem. V zimskem času pijte več vitaminov. Največ energije boste imeli oktobra in novembra, najmanj pa junija in julija. V tem času bo najbolje, da se odpravite na oddih in se s pomočjo meditacije čim bolj sprostite. Notranji mir bo tudi sicer pomemben dejavnik pri spopadanju s spremembami, ki so pred vami.

Delo in denar

Pred vami je veliko intelektualnih izzivov. Če študirate, boste letos zelo dobro shajali s profesorji in kolegi, pričakujete lahko dobre rezultate. Leto je primerno za dodatna usposabljanja in znanja pa tudi za finančne naložbe. Če ste samozaposleni, se boste odločali za nove inovativne projekte in z njimi dosegali nove uspehe. Od junija dobro kaže vsem, ki radi tvegajo, pred junijem pa vam priporočamo zmerna finančna vlaganja. Sprememba delovnega mesta bi vam prinesla tudi večjo plačo, zato izkoristite priložnosti, ki se ponujajo.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri