Tehtnica: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Novo leto bo hitro minevalo, z njim pa tudi nove priložnosti za napredek. Čim prej se aktivirajte in izkoristite pozitiven vpliv Jupitra, ki prinaša obilje na vseh področjih.

Tehtnica: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
17. 12. 2016

Januar

Umirite misli. Če do zdaj še niste meditirali, bo zdaj pravi čas, da začnete in spoznate koristi meditacije. Sprostitev in ohranitev notranjega miru vam bosta letos zelo koristili. Zgladite družinske spore.

Februar

Obremenjevali vas bodo odnosi. Če imate partnerja, se lahko zaradi neke druge osebe, ki vas bo vztrajno osvajala, znajdete v skušnjavi. Če ste samski, se opogumite in osebo, ki vam je všeč, povabite na zmenek.

Marec

Izčrpani boste in nerazpoloženi. Izboljšajte imunski sistem in se ukvarjaj­te z redno vadbo, saj bo to dvignilo vaše razpoloženje. Poslovni odnosi bodo zelo naporni, zato boste neodločni glede novih projektov.

April

Večje odločitve naj počakajo. Osredotočite se na načet odnos s šefom ali sodelavcem, saj vas to zelo muči. Pri študiju ne dovolite, da vas neko razočaranje preveč potre. S pozitivno motivacijo bi dosegli več.

Maj

Sanje so dovoljene, prav tako pa njihova uresničitev. Ne odlašajte s spremembami, če veste, da bi vam koristile. V ljubezni boste nagnjeni k tveganju, pazite pa, da bo to temeljilo na razumu, ne na slepi strasti.

Junij

Čutili boste pomanjkanje energije, slabše boste spali in dlje časa potrebovali za rutinska opravila. Osredotočite se na načrtovanje prihodnosti, še posebej, če s partnerjem razmišljata o naraščaju ali o poroki.

Julij

Izpostavljena so poslovna sodelovanja, nekdo vam lahko ponudi svoj nasvet ali pomoč. Sami ne boste zmogli vseh obveznosti, zato se zanesite na druge. Še vedno boste utrujeni. Poletni oddih bi se vam prilegel.

Avgust

Strastno ljubezensko razmerje bi vas lahko zelo izčrpalo, še posebej, če ste se s tem zapletli v ljubezenski trikotnik. Dramo pričakujte tudi v službi. Izogibajte se spletkam drugih in se držite bolj zase.

September

Malce bolj objektivno boste pogledali na svoje okoliščine, lažje boste sprejemali odločitve in se odprli novim priložnostim. Ne podlegajte izzivom poslovnih sodelavcev in bodite bolj iskreni v odnosih z njimi.

Oktober

Malce bolj objektivno boste pogledali na svoje okoliščine, lažje boste sprejemali odločitve in se odprli novim priložnostim. Ne podlegajte izzivom poslovnih sodelavcev in bodite bolj iskreni v odnosih z njimi.

November

Vaše počutje bo na vrhuncu, dobre volje boste in zelo družabni. Lažje boste tudi tvegali. V ljubezni boste zaupljivejši. Če imate partnerja, boste veliko razmišljali o spremembi, ki bi lahko utrdila vajin odnos.

December

Odločitev, povezanih z izobrazbo, v tem času ne sprejemajte. Počakajte na novo leto, ko se bodo okoliščine spremenile. Če ste samski ali se otepate resnega odnosa, boste spet dobili priložnost za resno razmerje.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri