Škorpijon: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Se vam zdi, da je vaše življenje zašlo v rutino, in hrepenite po pestrejšem vsakdanjiku? Jupiter in Saturn menita, da že dolgo stojite na istem mestu, zato ponujata rešitev.

17. 12. 2016

Januar

Zelo čustveni boste, v ospredju bo ljubezen. Če imate partnerja, poskrbite za več romantičnih trenutkov. Če ste samski, se opogumite in pojdite na kak zmenek. Tudi prek spleta lahko spoznate idealnega partnerja!

Februar

Veliko boste sodelovali z enim od sodelavcev. Morda se boste preveč čustveno navezali nanj. Na domačem terenu se boste s svojci veliko pogovarjali o neki spremembi, a do dogovora najbrž še ne boste prišli.

Marec

Pestro in stresno bo. Mesec bo primeren za iskanje nove službe ali za zaposlitev novih ljudi. Morda boste v tem času dobili presenetljivo ponudbo za novo delovno mesto, ki jo boste ravno tako hitro sprejeli.

April

V odnosih boste precej kritični in črnogledi, zato se izogibajte sodelovanjem. V partnerstvu se ne ovijajte v molk. Tudi očitki ne bodo prava rešitev za vajine trenutne težave. Pozabite na ego in se pogovorite.

Maj

Poslovna sodelovanja bodo v drugi polovici meseca lažje stekla. Razmislite o sodelavčevi ponudbi, ki vam lahko prinese dodaten dobiček. Moralna dilema glede lojalnosti je povsem odveč, poskrbeti morate zase.

Junij

Imeli boste več energije in s tem volje za delo. Ta mesec boste naredili veliko več, kot ste nameravali. Če ste samski, se boste ogreli za novo osebo, ki bo v vas prebudila plamen strasti. Predajte se užitkom!

Julij

Izogibajte se prepirom in drugim stresnim okoliščinam. Priporočamo vam družinski dopust. Če imate svojo družino, s seboj vzemite tudi svoje starše. Čas je, da jim posvetite malce več časa in se pogovorite z njimi.

Avgust

Ker se ta mesec ne bo vse dogajalo tako, kot bi hoteli, boste glede poslovnih načrtov nestrpni in nejevoljni. Ne iščite krivca, temveč sprejmite okoliščine takšne, kot so. V ljubezni boste imeli veliko več sreče.

September

Poslovni projekti bodo spet zacveteli, prav tako odnosi s sodelavci. Če se s šefom ne razumete najbolje, vaju bo neki uspeh ali dobra novica vsaj začasno zbližala. V novih ljubezenskih zvezah ne hitite preveč.

Oktober

Ker boste samozavestnejši, boste bolj nagnjenji k tveganju. S partnerjem bosta morda sklenila dogovor glede nekega večjega nakupa ali druge finančne naložbe. Samski škorpijoni, ne odlašajte s povabilom na zmenek.

November

Zadovoljni boste in samozavestni. Ljubezen bo v zraku, zato uživajte v romantičnih uricah v dvoje. Če ste mlajši in samski, se odpravite v nočno življenje. Spogledovanje in osvajanje vam bosta šli odlično od rok!

December

Zapravljivi boste, kupovanje daril vas bo letos zelo drago stalo. Lahko bi se ušteli pri nekem večjem nakupu, zato vam v tem času to odsvetujemo. Mars v vašem znamenju vam prinaša več fizične energije.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri