Rak: Veliki letni horoskop 2017

Kakovost vaših odnosov bo odvisna predvsem od tega, koliko energije boste vlagali vanje. Prej boste dali pobudo za razrešitev starih konfliktov, prej bo med vami in vašimi bližnjimi zavladala sloga.

Rak: Veliki letni horoskop 2017 (foto: Shutterstock) Shutterstock
19. 12. 2016

Ljubezen

V partnerskem odnosu pričakujte več napetih trenutkov, povezanih z vašo preobremenjenostjo doma in v službi. Ne ovijajte se v molk in ne pričakujte, da bo ljubljena oseba tista, ki bo prva ponudila roko sprave. Če sta v preteklosti imela določene težave, ki jih želite zdaj razčistiti, potem boste morali biti vi tisti, ki boste načeli pogovor o tem. Razčiščevanje bo naporno in zelo čustveno, a bo prineslo pozitivne rezultate. Še zlasti februar in marec bosta primerna meseca za poglobljene pogovore in nova zbliževanja.

Če ste v svežem ljubezenskem razmerju, bo vajina ljubezen hitro napredovala, pazite pa, da ne boste ljubljeni osebi obljub­ljali nekaj, na kar še niste pripravljeni. Prehitra skupna vselitev bi vas lahko čustveno precej obremenila, zato se v resno partnerstvo podajajte počasneje.

Če ste samski, se boste morali zelo potruditi, da osvojite osebo, v katero ste se zagledali, saj bo ta zelo izmuzljiva in malce neodločna glede vajinega odnosa. Bodite potrpežljivi in ne pretiravajte z izkazovanjem čustev, saj bi vas čustvena drama lahko stala lepega odnosa. Največ priložnosti za pozitivne romantične odnose boste imeli junija, avgusta, oktobra in novembra, najbolj pazljivi pa bodite januarja, marca in aprila.

Družina

Letos boste zelo obremenjeni z družino in domom. Morda bo doma nekdo zbolel in boste morali skrbeti zanj ali pa v povezavi s tem sprejemati odločitve, ki vas bodo zelo obremenile. Morda boste dobili naraščaj, ki bo spremenil odnos med vami in partnerjem, ali pa bo kdo drug potreboval več vajine pomoči in opore. Lahko se pripravljate tudi na selitev, nakup novega doma ali pa vas bo gradnja hiše pahnila v stres in s tem v partnerske konflikte.

Če ste mlajši, se pripravite na naporen odnos s starši, ki morda ne bodo odobravali vaših trenutnih življenjskih odločitev. Če se želite odseliti od doma, lahko to povzroči veliko nelagodja in strahu. Do jeseni bi se morale domače razmere izboljšati, zato ohranite pozitivno noto.

Zdravje

Večino leta boste predvsem izčrpani zaradi nenehnih obremenitev. Znotraj napornih odnosov vam bodo drugi črpali veliko energije, zato se energetsko zaščitite in s tem preprečite odtok ener­gije. V ta namen bi bilo dobro obiskati kakšnega duhovnega terapevta. Če se boste soočali z bolnim svojcem, je še toliko pomembneje, da se zaščitite in preprečite, da bi se negativna energija prenašala na vas.

Največ pozitivne energije boste imeli junija in julija, ko vas bo toplejše vreme spravilo v dobro voljo, Mars v vašem znamenju pa vas bo bodril, da več časa preživite na svežem zraku. Na zdravje najbolj popazite februarja, marca in aprila, ko boste nagnjeni k obupavanju, depresiji in prehladom.

Delo in denar

Sodelovanja bodo izredno pomembna za vaš napredek, zato se ne izogibajte skupinskim projektom in tesnejšemu sodelovanju z nadrejenimi. Resda se boste morali zato bolj zbrati in izkazati, a bo vredno. Z njimi se tudi večkrat pogovorite o tem, kaj vas moti oziroma bremeni. Naleteli boste na razumevajoča ušesa, kar vas bo najbrž prijetno presenetilo. V finančnem smislu za zdaj ne pričakujte večjih sprememb. Dotok denarja bo stalen, za kaj več pa letos ne bo posebnih možnosti. Mlajšim v zimskem času dobro kažejo različna sodelovanja s tujino.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri