Rak: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Saturn vam še vedno prinaša lekcije na področju službene rutine in vsakdanjih obveznosti. Čeprav radi sanjarite, boste tudi letos morali ostati zbrani in disciplinirani.

Rak: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
17. 12. 2016

Januar

Odsvetujemo vam večje poslovne kupčije in zahteve po povišici. Za zdaj se raje zadovoljite s tem, kar imate, in se osredotočite na delo. Mogoča bo ljubezen s tujcem ali obisk tujine zaradi poslovnih načrtov.

Februar

Primanjkovalo vam bo energije, utrujeni boste. Poudarjeni bodo družinski odnosi, predvsem odnos s partnerjem ali starši. Poskusite čim prej zgladiti konflikte, a bodite potrpežljivi in ne nergajte preveč.

Marec

Prepiri doma in v službi vas bodo zelo izčrpali, zato boste stremeli k pozitivnim odnosom, čeprav boste kdaj pa kdaj morali potegniti kratko. Počutje se bo izboljšalo, priporočamo redno prehranjevanje in vadbo.

April

Neki poslovni dogovor se bo znašel na majavih tleh. Kaže, da nekdo ne bo upošteval vseh točk dogovora, zato se boste počutili izdane. V partnerstvu se izogibajte očitkom in raje premislite o lastnih dejanjih.

Maj

Poslovni dogovori bodo pozitivnejši in iskrenejši, zato boste veliko raje hodili v službo. Mogoče je, da se boste zaljubili v osebo, ki je za vas nedosegljiva. Čim prej jo prebolite in se postavite na trdna tla.

Junij

V službi se bodo stvari razvijale zelo hitro, zato boste komaj na tekočem z vsemi odločitvami. Doma se bodo stvari obrnile na bolje, lažje boste zadihali. Mars v vašem ozvezdju vam prinaša več pozitivne energije.

Julij

Zapravljivi boste, po drugi strani pa zelo dovzetni za nova dela, ki vam lahko prinesejo dodatni zaslužek. Več možnosti boste imeli za nova ljubezenska razmerja in se veselili novih poznanstev. Sprostite se.

Avgust

Izogibajte se finančnim naložbam in posojanju denarja. Neka službena pot ali opravek lahko pokvari vaše dopustniške načrte. Prilagajanje bo nujno, a pazite, da ne boste zato razočarali drugih družinskih članov.

September

Pričakujte večje izdatke, morda boste odšli na nakupovalni izlet. V vsakem primeru naj bo zapravljanje povezano z družino, saj bo to v dom vneslo več veselja in svežine. Če ste samski, se vam obeta zmenek.

Oktober

Pred vami je pozitivnejše obdobje. Pričakujte več harmonije doma in v službi. Nove ljubezni bodo v tem času lepo napredovale, službeni projekti bodo obetavni. Doma si privoščite več počitka in zabave s svojci.

November

Pripravljeni boste za nove poslovne projekte. Končno se vam obeta izboljšanje finančne situacije, kar vas bo le še dodatno motiviralo. Zaupni pogovor s partnerjem bo pregnal vaše strahove glede prihodnosti.

December

V službi ne silite v nove projekte. Raje dokončajte tekoče stvari in si vzemite več časa za razmislek o tem, kako naprej. Kaže, da se tik pred koncem leta obetajo manjši delovni nesporazumi in negotovosti.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri