Lev: Mini horoskop 2017 za vsak mesec posebej

Zdaj je pravi čas, da izboljšate svoj položaj v službi in si izborite boljše pogoje za napredovanje. Razširite področje svojega delovanja in se začnite spogledovati

17. 12. 2016

Januar

Pod stresom boste in ne boste ravno uživali v delu. Mogoče je, da boste opravljali rutinska dela, ali pa morate dokončati naloge, ki bi morale biti že zdavnaj dokončane. Stisnite zobe, kriza bo kmalu mimo.

Februar

Če ste samski, vas bo nekdo silil na zmenek, ki vam ne diši. Bodite odločnejši pri izkazovanju neodobravanja. Poslovni odnosi bodo zelo dinamični, najbrž boste morali sprejeti kakšen kompromis ali dva.

Marec

Spogledovali se boste z novimi znanji, izobraževanji, tudi s tujino. Podajte se v neznano in si zagotovite boljša izhodišča za prihodnost. Če za svoje zamisli potrebujete potrditev drugih, jo boste hitro dobili.

April

Izogibajte se večjim odločitvam in napetim pogovorom z nadrejenimi, saj vaše prepričevanje ne bi zaleglo. Osredotočite se na vsakdanje delo, bodite temeljiti in natančni. Z ambicioznimi načrti raje počakajte.

Maj

Poslovni pogovori bodo stekli, s sodelavci boste veliko premlevali o novih projektih. V ljubezni bodite odločnejši, ne bojte se spustiti v razmerje z nekom, ki prihaja iz popolnoma drugačnega okolja.

Junij

V partnerstvu boste s svojo trmoglavostjo poskrbeli za nepotreben konflikt, ki se lahko zavleče. Čim prej se pobotajta, saj vas lahko načet odnos z ljubljeno osebo hitro pahne v obup in poslovno neučinkovitost.

Julij

Osvajanje znanca oziroma sodelavca vam bo sicer godilo, a se izogibajte pretiranemu zbližanju, če že imate partnerja. Tudi sicer premislite, ali se splača začeti romanco na delovnem mestu.

Avgust

Predajte se užitku in soncu, po možnosti na morju. Če ste samski, imate priložnost za novo ljubezen. Veliko raje boste hodili na zmenke in spoznavali nove ljudi. Sredi meseca je mogoč nepričakovan izdatek.

September

Sveže romance bodo napredovale. Tudi tisti v stalnem partnerstvu se boste v objemu ljubljene osebe počutili varno in ljubljeno. Dobili boste priložnost za ugoden večji nakup, ki se jo izplača hitro izkoristiti.

Oktober

Veliko se boste ukvarjali z drugimi, manj pa sami s seboj in s svojimi občutji. Če imate družino, ji boste tokrat posvetili veliko več svojega časa. Mogoč je konflikt s starši, ki bodo v teh dneh zelo trmasti.

November

Motivirani boste za ustvarjalne projekte v službi in doma. Morda je na vrsti domač podvig, kot je prenova kuhinje ali kopalnice. Brez stresa ne bo šlo, toda s končnim rezultatom boste zelo zadovoljni.

December

Ne prehitevajte z ljubezenskimi odločitvami. Veseli december vam prav lahko zamegli presojo, zato si raje vzemite več časa za odgovor na vprašanje ljubljene osebe. Tudi v službi v tem času ne tvegajte preveč.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri