Lev: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej

Uspešno obdobje lanskega leta se bo nadaljevalo v letu 2017. Pričakujte napredek na področju kariere, tudi na finančnem področju boste zadovoljni.

17. 12. 2016

Če delate za večjo organizacijo, se boste letos zelo dobro znašli in opozorili nase s svojimi organizacijskimi in voditeljskimi sposobnostmi. Če ste mlajši in ste se šele dobro zaposlili, boste brez težav spoznavali nove sodelavce in znali izbrati tiste, ki vam v prihodnje lahko pomagajo. Če imate ustvarjalen poklic, letos pričakujte veliko novih naročil, ki obljubljajo dober zaslužek.

Zima

Potrebovali boste nekaj časa, da po praznikih prižgete svoj motor in se lotite dela. Februarja boste obremenjeni z nekim poslovnim odnosom, ki se ne razvija po vaših načrtih. Kompromis je lahko tudi pozitiven. Če je mogoče, okrepite stike s tujino in zaupajte v novosti, ki prihajajo.

Pomlad

Večje poslovne ali finančne odločitve preložite na maj, ko se boste na podlagi novih podatkov lažje odločili, kako in kaj. Če se sami ne boste najbolje znašli, za pomoč prosite izkušenejše od sebe. Če študirate, vas bo v tem času spremljala sreča. Mogoča je ljubezen, povezana s tujino.

Poletje

Izkoristite priložnost za novo zaposlitev ali napredovanje. Še zlasti julij bo primeren za nove poslovne odločitve. Dopust vam priporočamo predvsem avgusta, ko bo na poslovnem področju vladala precejšnja zmeda. Raje se umaknite in počakajte na pozitivnejše jesensko obdobje.

Poletje

Ljubezen bo v ospredju. Če imate partnerja, si privoščita jesenski oddih in se spet malce bolj romantično zbližajta. Samski levi se bodo v tem času odpravili na več zmenkov in bili zaljubljeni do ušes. Tudi zapravljivi boste. V poslovnem smislu v tem času pričakujte dobre naložbe.

Rojeni od 23. julija do 1. avgusta

Iskali boste zunanje potrditve in bili malce nesrečni, če jih ne boste dobili. Bodite potrpežljivi in bolj verjemite vase in v svoje sposobnosti. Če ste samski in neodločni glede nekega ljubezenskega odnosa, boste letos morali sprejeti odločitev. Upamo le, da ta ne bo prišla prepozno.

Rojeni od 2. do 12. avgusta

V prvi polovici leta boste izboljšali finančno stanje. Mogoč je nakup nepremičnine ali najem stanovanja. Pozneje se boste bolj posvetili delu, novim izkušnjam in študiju, za katerega boste močno motivirani. Službene poti bodo v zgodnjem poletnem času zelo dobro aspektirane.

Rojeni od 13. do 22. avgusta

Na poklicnem področju se bodo stvari razvijale zelo hitro. Zelo mogoče je, da boste nepričakovano napredovali ali pa vam bodo zaupali nove odgovornosti. Odločitve boste morali sprejemati hitro, tudi prilagajati se boste morali hitreje kot običajno. Verjemite vase in s polno paro naprej!

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri