Kozorog: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej

Naslednje leto bo za vas zelo uspešno. Ker ste vajeni trdega dela, vam nove odgovornosti, ki jih boste po vsej verjetnosti prevzeli zaradi napredovanja ali novega delovnega mesta, ne bodo povzročale večjih težav.

Kozorog: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej (foto: shutterstock) shutterstock
17. 12. 2016

Tudi če ste mlajši, boste brez težav opravljali svoje naloge, bodisi službene bodisi študijske. Pojavila se bodo lahko trenja z nadrejenimi, saj bodo od vas veliko pričakovali, toda večinoma boste razumeli njihove zahteve in jih tudi izpolnili. Pričakovanja bodo velika, zato se pripravite na naporno leto, ki prinaša uspeh in napredek.

Zima

Z novim letom si boste zadali nove cilje, tako poslovne kot finančne. Domačim boste hoteli dati kar največ, a pazite, da nekdo od svojcev ne bo spretno izkoriščal vaše radodarnosti. Pričakovanja nadrejenih vas bodo v tem času precej obremenila, obenem pa tudi motivirala.

Pomlad

V ljubezni bodite čim bolj iskreni, saj se lahko zgodi, da se boste pred osebo, ki vam je všeč, malce preveč hvalili. Maja bo poudarjen predvsem poslovni odnos, ki trenutno ni najboljši, a se bo sčasoma zaradi tesnega sodelovanja močno izboljšal. Iz tega se boste lahko veliko naučili.

Poletje

Čeprav ne boste ravno polni energije, vas bo navdihovala predvsem ljubezen. Možno je, da boste o nekom samo sanjarili, po drugi strani se boste lahko čez poletje spustili v strastno romanco, ki vas bo fizično in čustveno zelo izčrpala, a obenem tudi osrečila. Uživajte, kar se le da.

Jesen

Poudarjena bodo različna izobraževanja, stiki s tujino in potovanja. Jupiter v Škorpijonu vam prinaša priložnost, da uresničite svoje načrte. Če študirate, si boste tem času lahko našli pri­mernega mentorja. Motivirani boste za uspeh in napredek, zato boste pripravljeni trdo delati.

Rojeni od 22. do 31. decembra

Izpolnili boste veliko svojih ambicij, a brez odrekanj ne bo šlo. Če ste v nadrejenem položaju, vas bodo odgovornosti precej obremenile. Zaradi stresa popazite na svoje zdravje, še posebej če imate kronične zdravstvene težave. Konci tedna naj bodo rezervirani za počitek in sprostitev.

Rojeni od 1. do 19. januarja

Najdite ravnovesje med službenimi nalogami in zasebnim življenjem. Če imate družino, lahko zaradi svoje prezasedenosti ogrozite družinsko harmonijo. Tudi če ste samski, ne pozabite, da imate tudi druge potrebe, ki jih morate zadovoljiti, kot so druženje in sprostitev s prijatelji.

Rojeni od 10. do 19. januarja

Pred vami je več sprememb, povezanih z domom oziroma družinskim življenjem. Novo stanovanje, nakup doma, prenova hiše ali nov naraščaj so le eni izmed možnih dogodkov, ki bodo močno zaznamovali vaše leto. Če imate otroke, vse kaže na to, da jih boste letos vzgajali s precej trdo roko.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri