Elementi in počutje od 30. 12. do 5. 1. 2016 - Astroznamenja - Sensa.si

Elementi in počutje od 30. 12. do 5. 1. 2016

Kako se boste počutili v svojem elementu v obdobju od 30. decembra do 5. januarja 2016?

Elementi in počutje od 30. 12. do 5. 1. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
30. 12. 2015

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Nekdo bo v vašem življenju v prihajajočem obdobju povzročil nekaj nemira in občasnega nezadovoljstva. Nikar se ne smilite sami sebi, ampak spremenite taktiko in dvignite glavo. V službi boste sprejeli neke odločitve, ki vas bodo popeljale na novo, boljšo pot. Pred tem pa poskusite svoj odnos z nadrejenimi še malo osvežiti. Izredno dobro se boste počutili v svoji družbi. Zanimiva kombinacija planetov bo zbistrila vaše misli in dodala nekaj pozitivne energije, ki jo boste izkoristili pri dogovorih in sklepanjih poslov. Na osebnem področju bo sproščeno. Misli, ki se vam pletejo po glavi, vas bodo začele motiti. Konec tedna se boste intenzivno začeli usmerjati proti spremembam, ki so vsaj na vašem čustvenem področju nujno potrebne in zaželene. Začutili boste neverjetno moč. Najbolje se boste počutili na četrtkovi zabavi, ko boste konkurenca za zlobne jezike, in obeta se vam zmaga. Verjetno boste odkrili možnosti, ki jih imate za napredek v ljubezni. Trdna odločitev, da boste nekoga osvojili, se vam bo že kmalu obrestovala.

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 3/5

Finance: 5/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Ni razlogov, da bi se preveč zapirali vase in držali le tistega, kar vam je znano, saj tako le nazadujete, čeprav so okoliščine ugodne za večji preobrat. Spremljajte svoje finance in izognili se boste večjim težavam ter zapletom, ki so na vidiku. V povezavi s tem pa vas čaka tudi večja pomembna odločitev. Vaše miselne predstave so močne in jasne, zlahka boste izpilili svoje načrte. Ne pozabite pa, da se drugi vpleteni vedno lahko odzovejo do neke mere nepričakovano, kar vas bo presenetilo. V sredo se boste v službi z nekom želeli pogovoriti, vendar pa ga to ne bo preveč zanimalo. Tega ne smete jemati preveč resno, saj vam že četrtek prinaša pozitivne spremembe. Vaš instinkt bo tokrat zaradi ugodnih kombinacij planetov povečan. Ne čudite se, če boste brezglavo napadali hrano. Občutite lahko tesnobo, depresijo ali samo nerazložljivo nezadovoljstvo. Namesto miru vas čakajo nenehno premikanje, pogovarjanje, usmerjanje. Vse se bo premikalo mnogo hitreje. Skratka, ne bo in ne bo šlo v takšni smeri, kot si trenutno želite, vendar ne obupajte. Vaša iskrenost bo igrala veliko vlogo. Nihče se vam ne bo mogel zlagati in z nikomer ne boste mogli stvari vleči na dolgo in široko. Tokrat boste zelo neposredni, kar je pozitivno.

Počutje: 3/5

Zdravje: 3/5

Posel: 3/5

Finance: 3/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 4/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Imeli boste neomejeno potrpljenje, ne boste pa pripravljeni popustiti niti za milimeter. Na koncu bo obveljala vaša beseda, vendar ni nujno, da boste zadovoljni. Proti koncu tedna se boste borili za boljše počutje, ki vam ga bo na trenutke kratila luna, ki prinaša veliko razglabljanja o nepomembnih zadevah. Energije planetov vam bodo pisane na kožo v četrtek in petek, še posebno na čustvenem področju, kjer se boste znali sprostiti in kljub temu povedati tisto, kar vam leži na duši. Iztrgajte se iz monotonosti in poskusite nekaj drznega, kar vas mika že dalj časa, pa niste zbrali pravega poguma za akcijo. Vikend bo poln razigranosti. Osredotočite se na to, kaj zaznavate vi in kaj vaša čustva. Na prvi pogled v tem ni razlike, ampak v resnici je ogromna. Vi vidite samo to, kar hočete, in ne sprejemate vsega, kar čustva začutijo. Poskrbeli boste, da bodo vse zadeve na svojem mestu, in kljub temu se boste dobro počutili v svoji koži.

Počutje: 3/5

Zdravje: 2/5

Posel: 4/5

Finance: 4/5

Strast: 5/5

Intuitivno: 3/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Navidezno boste mirni, medtem ko se bo v vaših mislih že tkalo nekaj izredno pomembnega. Združujete prijetno s koristnim, tudi po srečanju, po katerem boste še bolj srečni. Proti koncu tedna ne boste dovolj iznajdljivi v okoliščinah, ki so za vas nove. Pazite, da se ne bi znašli v položaju, ko ne boste vedeli, na katero stran bi se obrnili. Na vidiku so manjši preobrati. V službi bodite nekoliko bolj zadržani, čeprav vas motijo preveč površni ali nezanesljivi ljudje, ki kradejo vaš čas in dragoceno energijo. Pred vami je prijeten čas z veliko druženja in smeha. Lahko dosežete kar dva cilja hkrati, ker boste tudi na poslovnem področju slišali nekaj spodbudnega. Zagotovo potrebujete čas, da se v miru posvetite delu. O tem ni nobenega dvoma. Morda se bo vse skupaj končalo z dodatnimi delovnimi urami. Tudi vi imate močno potrebo, da ste malce sami. Pojavila se bo zanimiva ponudba. Če ste torej pripravljeni na mirnejše obdobje življenja, to priložnost izpustite. Če hrepenite po več stimulacije, pa jo zagrabite z obema rokama. Zanimalo vas bo vse, kar ima pridih nenavadnosti in drugačnosti.

Počutje: 5/5

Zdravje: 3/5

Posel: 3/5

Finance: 4/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 5/5

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri