Elementi in počutje od 26. 10. do 1. 11. 2016

Najboljšega počutja se lahko nadejajo vodna znamenja.

Elementi in počutje od 26. 10. do 1. 11. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
26. 10. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

V sredo se izognite napaki in se z zadevami ne ukvarjajte popolnoma enako kot sicer. Marsikaj je medtem dobilo drugačne odtenke. V ljubezni niste preveč optimistični, predvsem pa nočete popustiti. Presenetili vas bodo z vprašanji, ki ste se jim nameravali nekako izogniti. Zavedate se, da vaša moč počasi peša. Zdaj bi morali pogledati resnici v oči, nekaj je očitno nujno.

Na delovnem mestu boste v petek popravili neko zadevo, ki ste jo v preteklosti pokvarili. Razmere se bodo prav zaradi tega popravka močno spremenile. Končno boste občutili zadovoljstvo. Nečesa se boste spomnili le bežno in zato boste prehitro sklepali, ne da bi upoštevali vsega, kar je pomembno. To je nekaj, kar se vam v zadnjih časih ponavlja. Previdno vsaj z denarjem. Kovali boste ambiciozne načrte za prihodnost. V ponedeljek ne spreglejte, da trenutno niste v harmoniji z okolico, zato ne pričakujte, da vam bodo kar vsi molče sledili. Naučite se postaviti zase.

V vaše življenje bodo prihajali prijetni ljudje. Močan pečat bo imela tudi služba in morali boste uvesti določene spremembe. Dobre iztočnice na delovnem mestu boste imeli v torek. Zavedali se boste prijetnosti in znali uživati v drobnih trenutkih. V ljubezni bodo vaši občutki mešani in ne iščite bližnjic. Obstaja možnost, da boste povzročili razprtije med prijatelji. Ne počnite tega, razen če lahko svoje trditve podprete s tehtnimi dokazi.

Počutje: 4/5

Zdravje: 4/5

Posel: 4/5

Finance: 2/5

Strast: 2/5

Intuitivno: 2/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Vaše življenje bodo v tem obdobju vodila čustva, tako bo tudi pri poslovnih podvigih. Čeprav boste imeli v odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo. Vaša koncentracija in motivacija bosta izjemni in končno boste lahko veliko dosegli. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, bo tista, ki bo uredila zmedo na poslovnem področju. Dovolili si boste sanjati in tako napredovali v osebni rasti. Ljudje, ki vam bodo prihajali na pot, vam bodo poskušali spremeniti pogled na svet, vendar tega ne boste dovolili.

Z dobrim občutkom se lahko v petek konkretno soočite z veliko obremenitvami, rešite marsikatero težavo in zadovoljno ugotovite, da ste ponosni nase. Priznati si morate, da postajate zelo občutljivi, posebno če je vpletenih preveč čustev. Nikar pa v soboto ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, ker vse lahko rešite sami. Zelo boste romantični in sentimentalni, a se ne boste znali odločiti, še zlasti ne v odnosih, ki so že nekaj časa na prelomnici.

Ugajajo vam dejavnosti, kjer lahko pokažete iznajdljivost brez kakršnihkoli vmešavanj. Odpira se vam možnost, da začnete znova. Začetek je težak, nadaljevanje obetavno. Ostali boste brez besed ali pa začutili ne prav prijetno vznemirjenje. V torek ne delajte prehitrih zaključkov, saj gre morda le za vaš prvi vtis.

Počutje: 3/5

Zdravje: 2/5

Posel: 3/5

Finance: 5/5

Strast: 2/5

Intuitivno: 3/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Začelo se bo novo obdobje in rast fizične energije bo od srede na zavidljivi ravni. Jasno in glasno boste tokrat povedali svoje mnenje. Notranji mir bo nekaj, kar se boste morali naučiti imeti. Na delovnem mestu boste iskali novo znanje in ga tudi našli. To je znamenje, da se vam bo uspelo uveljaviti v poslovnem svetu. Niste dovolj močni, da bi se uprli določenim zadevam. Zato boste pogosteje kot sicer pripravljeni na prepir, tudi glede malenkosti.

Ljubezen ni tako daleč, čeprav ste nekoliko nezadovoljni. Po kakovosti boste odstopili od povprečja. Pomislite malo nase in se sestavite. Doživeli boste nekaj neverjetnega, kar vas bo znova prebudilo. Pustite se presenetiti. Že v ponedeljek se bo vaše počutje občutno izboljšalo. Očitno je, da kdor čaka, dočaka. Tudi za vas velja ta pregovor, še zlasti če se boste čim prej odpravili v prijetno družbo. Radi boste pomagali drugim ljudem. Iskali boste tudi iskrico pozitivnosti in jo našli med prijatelji.

Pričakovati je prijetne energije, ki vas bodo povezale v ljubezni in harmoniji. Od okolice dobivate veliko mešanih sporočil, ki vas delajo zmedene in neodločne. Manj se ozirajte na mnenja drugih in poslušajte razum. Stojte za svojimi odločitvami in zagovarjajte svoja stališča. V torek bo na udaru vaša mirnost oziroma vaši živci. Težko boste karkoli dopovedali sodelavcem, mogoči so zapleti z nadrejenimi, saj nihče ne bo hotel popuščati v svojih stališčih.

Počutje: 4/5

Zdravje: 4/5

Posel: 2/5

Finance: 4/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 5/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Prijatelji vas bodo podpirali in vam svetovali, če boste prosili za pomoč ali nasvet. Počutili se boste odlično, manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem računu. Izredno nemirni in fizično neučakani ste in ne morete zdržati na istem mestu. Vsekakor boste v petek dobili nekaj novic, toda ničesar ne bo, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli.

Čez teden boste zelo delavni, v soboto pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek, ker vas že kmalu čakajo številne obveznosti. Prijatelju izkažite pozornost. Konkretne odgovornosti vas bodo v nedeljo prisesale na dom in domače okolje. To lahko v vas prebudi nezadovoljstvo. Odprite oči in poglejte, da je vse tako, kot mora biti. V domačem okolju nikakor ne najdete skupnega jezika, kar vas bo vse bolj vznemirjalo.

V službi niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite v ponedeljek premišljeni pri odločitvah, saj bodo te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo samozavest. Pozorni bodite tudi, da boste brali med vrsticami. V torek boste občutili notranji mir, saj bo ritem življenja usklajen z vašim notranjim ritmom, kar vas vodi v nove zmage. Znali se boste prilagoditi in uživati v vsakem trenutku življenja. Srečanje vam bo po dolgem času ogrelo srce, čeprav se vam bodo zadeve na poslovnem področju ves čas kopičile.

Počutje: 5/5

Zdravje: 4/5

Posel: 4/5

Finance: 3/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 3/5

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri