Dvojčka: Veliki letni horoskop 2017

Saturn v Strelcu še vedno vpliva na vaše odnose ter vas uči, kako vzpostavite čim bolj konstruktivne in pozitivne odnose s soljudmi, in sicer tako na poklicnem kot zasebnem področju.

Dvojčka: Veliki letni horoskop 2017 (foto: shutterstock) shutterstock
18. 12. 2016

Ljubezen

Čeprav ste lani veliko naredili za to, da bi prevzeli odgovornejšo vlogo v partnerstvu, se bo letos nadaljevala potreba po tesnejšem sodelovanju, pogovarjanju in skupnem uresničevanju ciljev znotraj ljubezenskega odnosa. K temu vas bo morda prisilila določena sprememba, kot je naraščaj, poroka ali nova služba ljubljene osebe; vse to lahko močno spremeni razmerje sil v vajinem odnosu, zaradi česar se boste morali prilagoditi novi vlogi, ki jo boste s tem dobili.

Če ste mlajši, pazite, da se ne boste v spomladanskem času prehitro zavezali osebi, ki ni nujno vredna vaše ljubezni in zaupanja. Po drugi strani vam lahko v začetku leta strah pred tako veliko spremembo, kot je resna zveza, prepreči odnos z osebo, ki bi vam lahko bila pisana na kožo. Poskusite se pogovoriti o svojih strahovih in zadržkih in vedite, da se včasih splača skočiti v neznano.

Največ pozitivih ljubezenskih izkušenj lahko pridobite v poletnem času, ko boste veliko bolj odprti za druženje in spoznavanje novih ljudi. Takrat se bo povečala tudi potreba po telesni ljubezni. Več konfliktov in napetosti v ljubezenskih odnosih pričakujte januarja in zgodaj jeseni, ko boste precej obremenjeni sami s seboj, s svojimi željami in potrebami. V tem obdobju si privoščite več časa zase.

Družina

Novo leto bo dobro za ustvarjanje lastne družine. Če še nimate otrok, boste resno razmišljali o tem, ali pa vas bo novica o naraščajo povsem presenetila in se boste morali prilagoditi na nove okoliščine. Morda boste letos končno zbrali pogum za poroko ali skupno selitev z ljubljeno osebo. Vsekakor boste veliko naredili za to, da utrdite vajin odnos in pokažete, koliko vam pomeni skupna prihodnost. Odnos s starši bo pozitiven, saj boste nekoliko bolj razumevajoči do njihovih pričakovanj. V prazničnih dneh si vzemite več časa za njih, pa tudi poleti bi bilo dobro, da nekaj dni preživite v njihovi družbi, morda na dopustu. Letos boste lažje shajali z otroki, zato se boste več družili z njimi.

Zdravje

V novem letu bo trpela predvsem vaša psiha, saj boste zaradi službenih preobremenjenosti pod velikim stresom. Če imate kronične težave z dihali in kostmi, boste morali letos bolj paziti nase. V začetku leta pričakujte več težav s prehladi, možni so tudi nesrečni padci. V drugi polovici aprila in maja boste imeli več energije, s tem pa se bo izboljšalo tudi vaše splošno počutje. V tem času si privoščite več redne vadbe na svežem zra­ku, dobro pa vam bo delo tudi druženje s prijatelji. Čeprav boste poleti imeli dobre priložnosti za obetavne poslovne projekte, vam vseeno priporočamo, da se v tem času odpravite na oddih ter si privoščite izdaten počitek. Živci vam bodo za to zelo hvaležni.

Delo in denar

Kot rečeno, boste na poklicnem področju deležni sprememb, ki bodo zelo popestrile službeno dogajanje in vam prinesle nove priložnosti za napredek in razvoj. Ostanite zbrani in budno spremljajte, kdaj se bo pokazala priložnost, da se izkažete. Če ste mlajši in začenjate prvo službo, se pripravite na trnovo pot, polno izzivov in odrekanja. Možno je, da se boste v želji za boljšo prihodnostjo odpravili v tujino. Vaša finančna situacija bo odvisna od kakovosti vašega dela. Če imate ustvarjalen poklic, boste veliko lažje zaslužili dodaten denar.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri