Devica: Veliki letni horoskop 2017

Čeprav ste navajeni vse delati sami, bo zdaj ključnega pomena zaupanje drugim in sodelovanje z njimi. Več vere boste imeli v sočloveka, bolj pozitivni bodo vaši odnosi.

Devica: Veliki letni horoskop 2017 (foto: shutterstock) shutterstock
17. 12. 2016

Ljubezen

V poslovnem in zasebnem življenju vam priporočamo, da ste manj kritični do drugih in bolj kritični do lastnih meril, ki jih postavljate drugim. Vaša visoka pričakovanja lahko zelo obremenjujejo tudi vašega partnerja, ki čuti, da mu ne zaupate. Če ne prej, boste v poletnem času začutili, da se oddaljujeta zaradi povsem nepotrebne tekmovalnosti. Razmislite o lastnih strahovih in potrebi po popolnem nadzoru, ki vam preprečuje, da bi povsem zaupali ljubljeni osebi in s tem vzpostavili bolj ljubeč partnerski odnos.

Če ste samski, vas lahko visoki kriteriji spet stanejo lepega odnosa, ki bi se lahko razvil v kaj več. Še zlasti jeseni se spustite na realna tla in bodite bolj odprti za odnose z ljudmi, ki morda ne izstopajo, a so vseeno vredni vaše pozornosti. V dolgotrajnih partnerstvih bo ključnega pomena osvežitev odnosa.

Če se zaradi različnih rutin čedalje bolj oddaljujeta drug od drugega, se lahko zgodi, da se bo partner navezal na neko drugo osebo, ki se je pripravljena pogovarjati in ustvariti zaupljivejši odnos. Ne dovolite, da zaradi svojega nezanimanja ali celo hladnosti izgubite nekoga, ki vam pomeni veliko več, kot si lahko predstavljate. Šele ko bi ga izgubili, bi se zavedli, kaj ste imeli, zato ne dovolite, da se sploh zgodi.

Družina

Če imate otroke, se boste z njimi letos dobro razumeli. Vloga varuha, zaščitnika in svetovalca vam tako ali tako ustreza, letos pa boste svojim otrokom znali še posebno dobro stati ob strani. Pazite le, da ne boste preveč pričakovali od njih in pokazali razočaranje, če se vse ne bo razvijalo tako, kot bi si želeli. Če so športno dejavni, bodite na to še zlasti pazljivi.

V odnosu do staršev boste skoraj tako kritični, kot so oni do vas. Nepotrpežljivost vas ne bo daleč pripeljala, zato raje stavite na dolge pogovore in razumevajoče uho. Julij bo še posebno težaven mesec, kar zadeva odnose s starši. Bolje bo, če se takrat z njimi ne odpravite na dopust. Za december razmislite o krajšem družinskem potovanju.

Zdravje

Mogoče so težave z želodcem zaradi pretiranega stresa in neredne prehrane. V vsakdanjo rutino vnesite več reda in discipline ter poskrbite, da bodo vaši obroki redni, stres pa pod nadzorom. Nekateri med vami se boste malce poredili, kar je lahko prav tako posledica stresa. V vsakem primeru vam odsvetujemo drastično shujševalno kuro, saj bi to zelo slabo vplivalo na vaše telesno počutje pa tudi na splošno razpoloženje.

Še zlasti januarja, februarja in maja odsvetujemo radikalne spremembe v prehrani in pretirano vadbo, saj bi to slabo vplivalo tudi na vaš prebavni sistem. Najbolje se boste počutili v jesenskem času, ko si privoščite še več sprostitvenega druženja s prijatelji.

Delo in denar

Če študirate, boste imeli letos veliko manj težav s študijem in opravljanjem izpitov. Prosti čas lahko izkoristite za študentsko delo, ki vam bo prineslo dober zaslužek. Če ste zaposleni, pričakujte dinamično leto, v katerem se boste morali malce bolj izpostaviti in prevzeti pobudo za določene naloge. Kot že rečeno, se obeta tudi priložnost za spremembo službe, ki jo je kljub zadržkom vredno izkoristiti. Jesenski čas v tem smislu prinaša veliko pozitivnih sprememb. Tudi v finančnem smislu si septembra in oktobra obetajte srečnejšo roko.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri