Vpliv planetov od 27.7. do 3.8.: Veliko smeha in dobre volje

Vaša podzavestna vibracija bo zelo pomembna, saj lahko z njeno pomočjo pridete do številnih odgovorov. V življenje boste privabljali dogodke in ljudi, ki so rezultat vašega podzavestnega razmišljanja. Ljudje okrog vas bodo vaše ogledalo.

Vpliv planetov od 27.7. do 3.8.: Veliko smeha in dobre volje (foto: Shutterstock) Shutterstock
27. 7. 2016

Prihajajoče obdobje bo najbolj naklonjeno ognjenim znamenjem, saj vas bo bodrilo in spodbujalo Sonce v znamenju Leva, ki bo privabilo na plan prijetne in hkrati samozavestne energije. Če ste še pred kratkim mencali in tuhtali, kako bi določene situacije spremenili, bo zdaj čas namenjen prav temu.

Žalostni se boste podali v veselje, utrujeni pa v akcijo. Merkur v Levu prinaša energijo za dokončevanje določenih zadev, vendar brez umirjenega uma ne bo šlo, saj si boste naredili več škode kot koristi. Sposobni se boste boriti z besedami in dejanji, samo da bi dokazali, da imate prav. V odnosih bo prisotno veliko smeha in dobre volje, predvsem zaradi vaše prisrčnosti in sproščenosti, ki jo boste izžarevali.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri