Vpliv planetov od 14. do 20. julija 2016 - Planeti - Sensa.si

Vpliv planetov od 14. do 20. julija 2016

Energije obdobja pred vami bodo še vedno nežne in prijetne, pojavi se lahko le nekaj osebnega nezadovoljstva, ki ga prinaša Sonce v Raku. Spremljal vas bo občutek, da morate ustreči vsakemu v vsem, kar pa vas lahko tudi vznemiri. Čustva bodo tokrat igrala zanimivo vlogo, z lahkoto jih boste izražali in se pogovorili o globini svojega razmerja ali prijateljskega odnosa.

Vpliv planetov od 14. do 20. julija 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
14. 7. 2016

Četrtek - Bodite samozavestni

Spremljal vas bo tudi kvadrat med Luno in Venero. Ta vpliv vas bo zapeljeval v sanjarjenje o tem, da bi lahko bilo vaše življenje drugačno, če bi ravnali kako drugače in bi vam bila usoda bolj naklonjena. Bolje bo, če se ne boste obremenjevali s takimi občutki, saj vam jih lahko posredujejo osebe, ki vam ne privoščijo sedanjega uspeha in bi najraje videle, da ostanete na slabi točki. V četrtek boste deležni vpliva trikotnika med Merkurjem in Marsom. Pojavi se lahko nekaj težav s samozavestjo in vašim egom.

Petek - Pozitivne energije

D opoldne Luna pride v ozvezdje Strelca, ki bo na prvo mesto postavil svobodo in sproščenost, žal pa tudi nekaj ležernosti, ki lahko zmoti še zlasti tiste, ki ste rojeni v zemeljskih znamenjih. Zaradi konjunkcije med Luno in Marsom bo prisotna naglica, nestrpnost pa se bo kazala v komunikaciji. Močne in strastne želje vas bodo spremljale na vsakem koraku, a manj razumevanja bo z vaše strani za potrebe in želje drugih. Borbenost in zmogljivost vas vodita k boljšim življenskim pozicijam.

Sobota - Pretirana varčnost

K onjunkcija med Luno in Saturnom vas bo v soboto spremljala na vseh področjih. Ne bodite presenečeni, če se boste nepričakovano srečali s tesnobo, depresijo, resnostjo in pretirano varčnostjo. Odgovornost in potreba po varnosti vas bosta vodili še zlasti na zasebnem področju. Samokontrola in previdnost pa vam lahko povzročita nekaj težav na ljubezenskem področju. Nervoza, pesimistično vzdušje in občutek izgube se vas bodo dotikali večkrat na dan, kljub temu, da ne boste imeli razloga za slabo voljo. Vsaka težava se vam bo zdela večja, kot v resnici je.

Nedelja - aktivnost

V nedeljo zvečer se Luna pomakne v Kozoroga, kjer se bo počutila malce utesnjeno. Nadaljevalo se bo rahlo pesimistično vzdušje, le da boste nekoliko bolj jasno videli svoje cilje. Če razmišljate o prekinitvi partnerstva, zdaj ni najbolj ugoden čas, saj bi pozneje morda vse skupaj obžalovali. Lastno nezadovoljstvo boste sposobni premlevati in raztegovati v neskončnost, težko in neradi boste zaupali drugim, tudi če bodo njihovi nasveti dobronamerni in celo koristni za vaš napredek. Aktivno ukvarjanje s športom vas ne bo zanimalo, iskali boste izgovore.

Ponedeljek - Nestalno počutje

V ponedeljek boste zaradi trikotnika med Luno in Uranom brskali po preteklosti in se vračali k določenim dogodkom, ki pa vam ne prinašajo nobene razbremenitve. Težko se boste prilagodili in še težje boste sprejemali kritiko ali priznali svoje napake. Sredstva za komuniciranje bodo na udaru, telefon vam bo nenehno zvonil, vendar ne boste imeli vedno energije za daljše pogovore, saj bo vaše počutje nihajoče.

Torek - Posesivnost in hrepenenje

V torek vas bo konjunkcija med Luno in Plutonom usmerila v boj za premoč na čustvenem področju in v odnosih, še zlasti tistih, ki so že nekaj časa nestabilni. Ljubosumje, posesivnost, hrepenenje in strast lahko porušijo vašo harmonijo in na dan potegnejo kakšno staro zamero. Poskušajte pozabiti na preteklost in se raje posvetite prihodnosti. Agresivnost, pretirana silovitost in fanatično stremljenje k cilju lahko zameglijo vaše delovanje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri