Kako bo na vas vplival retrogradni Merkur?

27. junija 2013 se bo v popoldanskih urah v retrogradno gibanje znova postavil planet Merkur, tokrat v znamenju raka. V tej poziciji bo ostal do 21. julija.

27. 6. 2013

V tem obdobju pričakujte pogoste zaplete s komunikacijskimi sredstvi na splošno ... Računalniki delajo po svoje, omrežja 'padajo dol', telefoni ne delajo, kot bi morali, zastoji v prometu, trgovini in posredništvu, težave s povezavami z računalniki in dostopom do omrežja, pri intelektualnem delu nasploh, kot da se nič nikamor ne premakne ali pa se zadnji trenutek vse postavi na glavo ... Zamude, odpovedi ... V tem času lahko pričakujete tudi kakšne prometne kaose, zastoje zaradi nesreč...

Prihajalo bo do nasprotovanj in nesporazumov, dogovori, ki bi bili sklenjeni v času retrogradnega Merkurja, se običajno izkažejo kot nestvarni, nejasni ali pomanjkljivi ter zahtevajo ponovno ukvarjanje z njimi. Pazite tudi na pin kode, kartice, ključe, kolesa in druga prevozna sredstva, saj bo veliko nevarnosti, da se kaj 'nenadno' izgubi.

Če vam ni nujno, ne potujte v tem času, zlasti v tednu med mrki, saj bo energija izjemno silovita, sprožila bo val naravnih katastrof, nesreč in nepredvidljivih situacij, zato si raje vzemite čas in se zazrite vase. Ta čas lahko s pridom izkoristite za inventure, pospravljanje pisalne mize, opravljanje dela, s katerim zaostajate, dokončanje nezaključenega šolanja ali projekta, obnavljanje dogovorov in projektov ter za prodajo rabljenih stvari.

Nikakor ne kupujte novih stvari, tistih, ki jim vlada Merkur, torej telefonov, računalnikov, prevoznih sredstev ... Čas je tudi sila neugoden za podpisovanje pomembnih poslovnih pogodb ali začetkov česarkoli, kar je vam izjemno pomembno ... 

V znamenju raka tudi Jupiter in Merkur

Merkurju se bosta v znamenju raka pridružila še Jupiter, ki bo deloval podporno eno leto, in Venera, ki bo prinesla nove družinske in partnerske vrednote. V tem času pričakujte občutljivo, čustveno, instiktivno, obzirna in nežno komunikacijo. V vas se bo prebudila velika potreba po globinskem občutenju.

Shana Flogie, www.MyChi.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri