Februarska polna luna in retrogradni Merkur

V ponedeljek, 25. 2. 2013 nastopi polna Luna v znamenju device. To je idealen čas, da počistite svoje okolje, kjer bivate; stanovanje, poslovni prostor, vse svoje predale in omare. S tem, ko počistite vse staro, naredite prostor za nove stvari v svojem življenju.

25. 2. 2013

Idealen čas je tudi za energetsko čiščenje in namero, ki jo vnesete v svoj prostor, kaj želite, da prostor naredi za vas, kam želite usmeriti energijo in kje si želite, da vas energija podpre.

Dajte stran vso svojo kramo, vse stvari, ki jih ne potrebujete več in še več, prerežite vezi s preteklostjo, z vzorci in pokličete svojo energijo nazaj. V ponedeljek, 25. 2., ko je polna luna, je čas za odpuščanje in predajo vsega, kar želite v svojem življenju 'pokopati', v torek pa je čas manifestacije vaših želja, kaj želite ustvariti ...

Vabljeni ste na meditacijo z gongi, ki bo v ta namen, v ponedeljek s Shano in Romanom Gostiša...

Letos bodo dnevi okoli polne lune še kako pomembni in energetsko močni, saj je Luna tudi vladarica leta 2013. V dneh okoli februarske polne lune boste lahko pristali na zelo realnih tleh. Analitičnost, potreba po ukvarjanju z malenkostmi, bi v vas utegnila spodbuditi potrebo po samoiniciativnosti, kar pa se lahko izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. V vas bo globoka potreba po tem, da se zaposlite, in ta energija bi vas lahko vodila tudi do tega, da se boste lotili pospravljanja, temeljitega čiščenja ali urejanja poslovnih in zasebnih zadev, kar bo v skladu tudi z delovanjem retrogradnega Merkurja. Vse to z namenom, da izstopite iz kaosa, ki bo samo nekakšno zatišje pred nevihto. Poskrbite zase, začnite dieto ali se kakorkoli telesno gibati, skratka počnite karkoli, samo da prečistite svoje telo.

Torej, zdaj se boste poglobljeno soočali z resnico in vprašanjem, ali ne poznate resnice. Vedite, da vaš podzemni svet ni pekel. Vaš temni čas je kotel vaših izkušenj, rasti, razumevanja in znanja, ki zori skozi modrost. Zdaj, ko boste pridobivali znanje o zakonu, mu boste sledili in verjeli, da je resničen. Predvsem je pomembno, da uravnovesite in poenostavite stvari in odnose, ki so trenutno kaotični in na razpotju. Želeli si boste doseči tudi jasnost pri pomembnih stvareh, o katerih zdaj le premišljujete, uspešno boste podajali tudi predloge, prošnje za denarno pomoč, izvedli vse vrste pisarniških opravil ter dokončali ali pa spravili v red uredniške ali raziskovalne projekte.

Imejte v mislih, da sta za ohranjanje ravnotežja pomembna dva vidika oziroma načina soočanja z oviro ali težavo: z odkritim sporazumevanjem in hitrimi dejanji ter modrim delovanjem, brez silnega zadrževanja ali prizadevanja. Neravnovesje običajno povzročite s pretiranim razčlenjevanjem samega sebe, čezmernim razsipavanjem svoje energije, saj prav s tem najpogosteje povzročite v sebi zmedo in dvom. To je način vzorca, ki vas meče iz ravnotežja, hkrati pa vas lahko vodi v izčrpanost, lenobo in različne vzorce odvisnosti čustvene narave.

Ker je leto 2013 lunino leto, je čas polne lune še kako pomemben iz stališča energij, saj vam omogoča prav zaradi energij večjo podporo, da se lahko vaši procesi dva- do trikrat hitreje odvijejo in jih energetsko tudi pospešijo.

V tem času je zelo pomembno, da svoje življenje uredite – tako fizično, mentalno, čustveno kot duhovno.

Retrogradni Merkur

23. 2. 2013 se je v retrogradno gibanje postavil planet Merkur. Svojo vladavino bo zasedal v vodnem znamenju rib, kjer bo vse do 17. marca 2013. V tem obdobju, ki bo trajalo dobre tri tedne, se boste soočali s svojo lastno Iluzijo, saj boste preverjali, kje imate še vedno nadeta rožnata očala in kje se v svojem življenju še vedno slepite. Čas bo za resnico, kajti ...

Vpliv retrogradnega Merkurja zna prinesti nevšečnosti na področju komunikacije in povezovanja vseh vrst. Če vam res ni nujno, v tem času ne potujte, saj se lahko sproži val nepredvidljivih situacij, povezanih z vodo, naravnimi nesrečami in nevšečnostmi. Zato si raje vzemite čas in se zazrite vase. Ta čas lahko koristno porabite za delo na sebi, duhovno rast in učenje, za inventuro, pospravljanje pisalne mize, omar in revizijo svojega delovanja. Zdaj lahko opravite dela, s katerim ste v zaostanku, dokončate nezaključene projekte ali šolanja, čas je za obnavljanje dogovorov in projektov. Celotno obdobje bo bolj namenjeno prodaji rabljenih stvari, in ne za nakup novih.

Ker so v tem času pogosti zapleti s komunikacijskimi sredstvi na splošno, računalniki delajo po svoje, omrežja 'padajo dol', telefoni ne delajo, kot bi morali, zastoji so v prometu, trgovini in posredništvu, težave so s povezavami z računalniki in dostopom do omrežja, se ne čudite ali delajte zato nepotrebne drame. To je normalno. Pri intelektualnem delu nasploh bi lahko dobili občutek, kot da se nič nikamor ne premakne ali pa se zadnji trenutek vse postavi na glavo ... In kaj lahko še pričakujete? Zamude, odpovedi, kakšne prometne kaose, zastoje zaradi nesreč in podobno.

Prihajalo bo do nasprotovanj in nesporazumov in zelo pomembno je vedeti, da dogovori, ki bi bili sklenjeni v času retrogradnega Merkurja, se običajno izkažejo kot nestvarni, nejasni ali pomanjkljivi ter zahtevajo ponovno ukvarjanje z njimi. Zato, da ne boste rekli, da niste vedeli ...

Shana Flogie, www.mychi.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri