Numeroskop od 9. do 16. 9. 2018: Z ljubeznijo in lučjo stopam v nov dan

Numeroskop od 9. do 16. 9. 2018: Z ljubeznijo in lučjo stopam v nov dan (foto: profimedia) profimedia
10. 9. 2018

Lekcije 37. tedna: 

Poznate rek: 'Joj, če bi bil še enkrat mlad in s to pametjo'? Starost je samo številka in nas mnogo manj ovira kot sami sebe radi oviramo in se izgovarjamo. Uporabite znanje, ki ga imate in stopajte v vsak dan z lepo, pozitivno energijo. 

KORISTNA NAVADA

Tekom dneva iščite trenutke pozitivne energije in umirjanja. Ustvarite točke smisla. Denimo, ko zjutraj odhajate od doma in odpirate vrata, recite: *Z ljubeznijo in lučjo stopam v nov lep dan*. Ko zaklepate vrata: *Moj dom je varen.* Umirili se boste. Četudi zamujate, lahko to storite. Misel moj dom je varen zagotovo ne traja dalj časa kolikor je potrebno, da obrnete ključ v ključavnici.

Ko boste prišli domov, si lahko izberete podobno pozitivno misel: *Z radostjo prihajam domov.*

Premislite o tem, kam ne prihajate z radostjo. Naj gre za dom, službo, šolo, trgovino itd. Kako bi lahko dodali radost?

Vsako še tako dolgočasno opravilo lahko popestrimo in v vsako temo lahko posijemo luč. Naj bo to vaše vodilo ta teden .Ustvarjate dobre, nove, zdrave, pozitivne navade.

Ne zamudite

Numerološke delavnice o letu 2019 bodo letos organizirane že v mesecu novembru. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kaj vas spravi v dobro voljo?
Kako bi sel lahko več smejali?
Česa si do sedaj niste drznili uresničiti? 

UGODEN ČAS ZA:

Nove pričetke ali rekonstrukcijo obstoječega

Nov notranji dizajn

Drugačen način oblačenja 

Število življenjske poti 1

Največ novosti se vam obeta na področju odnosov in pa načina, kako podajate informacije. Uporabite več humorja. In veste, nikamor naj se vam ne mudi. 

Število življenjske poti 2

Izražali se boste lažje in bolj barvito. Naj bodo to besede naklonjenosti in ne kritike – tudi do sebe ne. Včasih ste najbolj strogi (in zlobni) ravno sami do sebe. 

Število življenjske poti 3

Vse nas je sem ter tja strah novega in nepoznanega, a naj vas to ne ovira. Družite se z osebami, ki so ta strah že premagale. Obdajte se s pozitivnimi ljudmi.

Število življenjske poti 4

Morda bo del tedna minil kar prehitro za vas. Nenehna prilagajanja, spremembe in dinamika bi lahko zahtevala veliko vaše energije. Pijte minerale.

Število življenjske poti 5

Čustva bodo intenzivnejša, zato lahko pričakujete tudi več strastne energije v teh dneh. Uživajte v lastni senzualnosti tako kot znate le vi.

Število življenjske poti 6

Ujeli bi se lahko v pretiranem analiziranju in iskanju šivanke v senu. Uporabite to energijo tam, kjer je dobrodošla. Denimo pospravite omaro.

Število življenjske poti 7

Vaša natančnost se bo obrestovala te dni. Vsaj v eni situaciji bi morali opaziti prednost vaše k perfekcionizmi nagnjene narave. Pohvalite se za dobro delo.  

Število življenjske poti 8

Znova ste pred izzivi sprejemanja, pa naj gre za sprejemanje sebe, okolice, obilja, časa ali pa manj pozitivnih aspektov. Kako sprejemate žalost? Ozdravite jo.

Število življenjske poti 9

Pojavila se bo želja po večji neodvisnosti. To lahko dosežete le s povečano samostojnostjo. Morda pa gre pravzaprav za potrebo po nečem novem?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri