Numeroskop: od 9. do 15. junija

Numeroskop za obdobje od 9. do 15. junija.

10. 6. 2014

Število življenjske poti 1

Pretekli teden ste bili čustveni, zdaj pa bodo bolj čustveno razdražljivi okoli vas. Odmaknite se od vrveža, saj bo minilo. Edino opozorilo: bodite direktni in resnicoljubni.

Število življenjske poti 2

Ste oseba, ki ljubi ljubiti. Ste oseba, ki rada pomaga in se prilagodi, da nekoga osreči. Zdaj je čas, da postavite mejo tja, kjer je za vas dobro, in ne za vse druge, le vas ne. Pogumno.

Število življenjske poti 3

Ne bojte se zaključka, saj je le prvi korak novega začetka. Sami ste se rodili in popolnoma nikogar ne potrebujete. Osvobodite se tega omejujočega prepričanja, če se še kje skriva.

Število življenjske poti 4

Čeprav se le neradi sami odpravite novostim naproti, je zdaj pravi čas, da ste vi tisti, ki je pobudnik. Ne čakajte, da se okoliščine spremenijo, spremenite se vi. Tako kot vi želite.

Število življenjske poti 5

Sprejmite pomoč, prisluhnite nasvetu, predvsem pa naj se vam ne mudi. Ste v tednu povezovanja in čustvenosti. Bodite potrpežljivi, zdaj se nič ne premika s svetlobno hitrostjo.

Število življenjske poti 6

Nasmehnite se, ko vam je najbolj hudo. Naj bo to povabilo lepšim energijam, da vstopijo v vaš energetski prostor. Dovolj je bilo laži, zamikanj, bega in neodločnosti. Kajne?

Število življenjske poti 7

Prevzemite odgovornost za odločitve izpred treh let. Takrat ste ravnali, kot ste najbolje lahko. Danes pa ravnajte z naukom te odločitve. Občutki krivde še nikomur niso koristili.

Število življenjske poti 8

Spremembe na vidiku. Izziv je, da ne bežite pred njimi, ampak jih sprejmate. Vsak dan je nov začetek. Odločitev, kako se boste vsak dan vi kot vi našli v svetu okoli sebe, je vaša.

Število življenjske poti 9

Čustveno boste doživljali prav vse. Bodite potrpežljivi do sebe in si prisluhnite. Ne jezite se nase, kadar ste preveč razdražljivi ali nemara celo jokavi. Človeško bitje ste.

Numerološki napotek

Vsi imamo razvito intuicijo, šesti čut, notranji glas, višji jaz ali kakorkoli bi želeli poimenovati. Uvid lahko kadarkoli poiščemo sami pri sebi. Ali se sploh potrudimo? Naj bo to 'domača naloga' za ta teden.

LiLi SoRuM; www.lilisorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri