Numeroskop od 3. do 9. 9. 2018: Čustveno zdravljenje

Čustveno zdravljenje in nova obzorja pred nami.

Numeroskop od 3. do 9. 9. 2018: Čustveno zdravljenje (foto: unsplash) unsplash
3. 9. 2018

Lekcije 36. tedna: 

Sočutje je ena največjih lekcij človeštva. Mnogokrat govorimo, da si vsi zaslužijo sočutje, a kaj hitro v praksi obsojamo in smo vse prej kot strpni. Vse bolj ostre izjave na socialnih medijih in vsakodnevnih pogovorih definitivno ne izražajo razumevanja ali empatije.

Lahko je sočustvovati z nam dragimi osebami. Znate biti sočutni do tistih, za katere menite, da si sočutja ne zaslužijo? To je pravi pomen globine sočutja.

Sočutje ni odobravanje. Prav tako razumevanje ni odobravanje. Lahko razumemo, da je otrok vendarle otrok in razumemo njegova dejanja kot otročja in mu ravno z neodobravanjem sporočamo, da dejanje ni v redu. Dejanje ni v redu, ne otrok.

Strokovnjaki vzgoje opozarjajo, da komentiramo dejanje in ne osebe. Mnogi smo bili vzgojeni ravno obratno: mi nismo bili pridni, mi smo slabi in nikoli dovolj dobri.

Tako kot otroka vzgojimo, lahko kot odrasli sebe prevzgojimo. Sebe in ne tašče, šefa ali soseda. Do njih bodimo sočutni in razumimo, da so na svoji poti na točno določenem koraku sedaj in da ta pot ni zapisana v kamen. Morda pa se spremenijo, morda ne. Če bodo potrebovali pomoč, jim jo bomo ponudili. Za zdaj pa delajmo na sebi.

ZDRAVLJENJE ČUSTEV PREKO ZDRAVLEJNJA PRETEKLOSTI

Vzemite si čas zase. Pogovorite se z osebami, ki so bile ob vas v vaših najbolj težkih trenutkih. Povedale vam bodo, da danes niste več tista ista oseba. Ko smo globoko prizadeti težko procesiramo in najbolj potrebujemo varnost ter ljubečnost okolice. Sčasoma se okrepimo. Bolečina ostaja, ni pa več uničujoča. Zmoremo nasmeh, zmoremo smeh. In so trenutki, ko napoči pravi čas, da pogledamo bolečini globoko v oči, da bi jo ozdravili.

Rana, ki so jo zaščitili z obližem, potrebuje več časa za zdravljenje kot tista, ki ni povita. September je ugoden čas za odvijanje ran. Zaupajte vase, da niste več tista oseba, ki je bila tako zelo prizadeta, da je potrebovala povoj. Povoj je lahko tudi odvisnost, depresija, odmikanje od ljudi, beg…  različni povoji obstajajo.

9.9. JE VAŠ DAN

Nedelja naj bo vaša! To bo dan, ko bomo lažje prepoznali povoje, ki smo si jih sami namestili in tisti, v katere nas je ovila okolica.

KAKŠNA OSEBA BI SI ŽELELI BITI?
Morda bi to vprašanje preoblikovali v: kako se bom v tem tednu potrudil/a sebe prevzgojiti v to osebo?

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kdaj ste bili srečni? Kaj je značilno za ta čas?

Kako ste lahko bolj srečni brez razloga vsak trenutek?

Ste zaljubljeni v svoje bitje?

Ste navdušeni nad življenjem?

Kako bi to lahko bili? Kaj potrebujete pozdraviti?

UGODEN ČAS ZA:

Pogovor z osebami iz preteklosti

Zdravljenje čustvenih ran

Alternativne oblike zdravljenja 

Povezovanje z višjim jazom

Meditacijo 

Število življenjske poti 1

Korak se naprej prične z izbiro. Izbirajte. Ne spite več v lastnem življenju. Razmislite te dni: kje in kako ste nekoliko zaspali? Kje že dolgo ni aktivnosti?

Število življenjske poti 2

Pogovor s pozitivno osebo bi lahko bil ključnega pomena. Ne iščite podpore in kvalitetnega nasveta pri osebah, ki niso zmožne sočutja. Ga pač niso.

Število življenjske poti 3

Veste, prav možno je, da se bo prebudila iskrica med vami in nekom iz preteklosti ali iz sfere prijateljev. Obeta se vam ustvarjalen teden. Uživajte! 

Število življenjske poti 4

Postavite nove trde temelje, da bi se lahko ozrli v svoje globine. Kaj to pomeni? Prepoznajte, da ste močni in popolnoma sposobni za ta korak.

Število življenjske poti 5

Bodite pozorni, da ne ravnate preveč impulzivno. V tem tednu bi vas lahko dobesedno odneslo. Raje bodite fizično aktivni in tako ventilirajte.

Število življenjske poti 6

Stara čustva bi se lahko prebudila, tako ljubezen kot tudi strah pred izgubo. Sebe ne boste nikoli izgubili. Če razmišljate o zaključku odnosa, uporabite to energijo.

Število življenjske poti 7

Vedno lahko spremenimo način razmišljanja, tega se zelo zavedate. Bi nemara nekomu v svoji bližini lahko pomagali pri tem? Ste rojeni učitelj…

Število življenjske poti 8

Poslednji test sprejemanje uspeha letošnjega leta je tu. V tem času lahko dosežete intenziven preboj na področju posla, obilja in sebe.

Število življenjske poti 9

Bodite še posebno prijazni in sočutni do sebe ter oseb v vaši bližini. Veste, njim se včasih zdi, da ste bolj razumevajoči do popolnih tujcev, kot do njih.

Ne zamudite

Numerološke delavnice o letu 2019 bodo letos organizirane že v mesecu novembru.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri