Numeroskop od 25. do 31. maja 2015

Pomembno je, da znamo sami prepoznati svoje vrline in tudi lekcije, s katerimi se soočamo. Nato pa jih živimo.

Numeroskop od 25. do 31. maja 2015 (foto: profimedia.si) profimedia.si
26. 5. 2015

Naj ne ostaja le pri teoriji. Ne berimo člankov, ne hodimo na posvetovanja in nato ostajajmo pri starem načinu razmišljanja, navadah, delovanju. Življenje diha, raste in se razvija. Bodimo aktivni in dinamični. Bodimo predani razvoju.

Število življenjske poti 1

Imajo vedno nove dejavnosti v vašem življenju kakšen namen ali se trudite zgolj zadovoljiti svoji potrebi po akciji in dogajanju? Vedno nove aktivnosti lahko označujejo beg pred realnostjo.

Število življenjske poti 2

Naj vas srček vodi. Če vas boli, potem imate vso pravico spoštovati to bolečino in v najslabšem primeru odnos ali situacijo zapustiti. Naj ne bo nikomur mar vaša bolečina; pravzaprav, obema bi morala biti.

Število življenjske poti 3

Bi dejali, da s svojo hudomušnostjo in navihanostjo včasih nekoliko zakrijete žalost? V navidezni šali izrazite jezo? Kaj bi se zgodilo, če bi – kot odrasla oseba – izrazili svojo nejevoljo naravnost?

Število življenjske poti 4

Zdaj je pravi čas, da uporabite svoja znanja in sposobnosti. Rezultat bo hitro viden. Vsaka vaša akcija bo hitro prinesla reakcijo, zato bodite še posebno previdni, kam usmerjate energijo.

Število življenjske poti 5

Radi ste v gibanju, kar pa lahko pomeni, da prehitro odnehate ali nemara celo niste dovolj dolgo prisotni, da bi do konca ali zares slišali sogovornika. Delujte malo bolj počasi ta teden.

Število življenjske poti 6

Prebujala se bo energija samostojnosti. Zavedanje, da se bo hiša, ki je zgrajena na trhlih temeljih, nekoč sesula, naj vam podari zagon, da boste končno postavili sebe na prvo mesto.

Število življenjske poti 7

Resnica je morda le ena, je pa zelo neenotna. Sprejmite pogled na svet drugih, prisluhnite argumentom, pogovorite se. Ne bodite prepričani, da imate vse potrebne podatke ali znanje.

Število življenjske poti 8

Spustite iz svojih rok, kar ni vaše. Prepustite toku življenja, naj postavi stvari na svoje mesto. Zaupajte, da je vse prav točno tako, kot je. Zaupajte sebi, da ste popolni točno taki, kot ste.

Število življenjske poti 9

Čeprav delujete na podlagi notranjega občutka, pa se tokrat odločite na osnovi razuma. Bodite razumni in ne spreglejte pomembnih podrobnosti, ki jih srček ni opazil. Previdno, podrobno.

Lekcije 22. tedna:

Vsak izmed nas je mojster. Mojster sebe. Kdo pa si ti, ki bereš te vrstice? Se poznaš? Prepoznaš svoje misli, občutke in darove, uporabljaš svoje sposobnosti ali o njih le ugibaš? Kdo si ti, ki dihaš zrak in se smejiš, jočeš, tečeš in spiš? Si vse? Si nič?

Kako izračunamo število življenjske poti

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com
LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri