Numeroskop od 22. do 28. junija 2015

Ni pravilnih ali napačnih odgovorov – so samo Vaši odgovori, ki so edini pravi in pomembni. Energija preteklega tedna se nadaljuje in nas zdaj še bolj opominja, da smo pomembni ter da moramo sami sebe spoštovati. Lastnega samospoštovanja in dostojanstva nam prav nihče ne more odvzeti brez našega dovoljenja. Ljudje, ki so preživeli koncentracijska taborišča, so jih samo zato, ker so se tega zavedali. Razmislite.

22. 6. 2015

Vsak izmed nas ima drugače postavljene vrednote. Naj ne bo 'jaz' na dnu ali celo neobstoječ.

Število življenjske poti 1

Ozrite se okoli sebe. Komu lahko pomagate pridobiti več samozavesti in občutek za neodvisnost? Komu lahko s svojimi izkušnjami in nasvetom pomagate?

Število življenjske poti 2

Sprejmite ljubečo energijo, ki vas obdaja in brez slabe vesti pojdite stran od tiste, ki vas zaničuje ali kako drugače ne ceni. Vaša izbira je, kako se nekdo obnaša. Kaj dovoljujete?

Število življenjske poti 3

Okrepite se. Nikjer se niste zavezali, da ste nepomembni, in prosim, nehajte se tako obnašati v določenih situacijah in odnosih. No dajmo, glavo gor takoj, nasmeh na usta in pogum v srce.

Število življenjske poti 4

Dovolite času, da opravi svoje. Veste, mnogokrat je ravno čas tisti, ki pokaže, kaj je resnično pomembno in kaj ne. Dovolite sebi, dovolite življenju in dajte potreben čas. Kar potrpežljivo.

Število življenjske poti 5

Zadeve, ki vam povzroča slabo voljo, se lotite po korakih. Sistematično. Umirjeno. Pravijo, da Rim ni bil zgrajen v enem dnevu, torej naj se vam ne mudi. Ne veste še vsega. Bodite pozorni.

Število življenjske poti 6

Znova je pred vami nihanje, ki ga lahko uporabite, da bi dosegli svobodo in se dvignili nad izzive, ki vas pestijo in se zdijo morda že močnejši od vas. Koliko prtljage nosite po nepotrebnem?

Število življenjske poti 7

Srček vam nekaj zelo močno sporoča. Je možno, da se trudite racionalizirati, namesto da bi občutili? Vdihnite. Sprostite se. In tako večkrat na dan, pa boste lažje začutili sporočilo. Upoštevajte.

Število življenjske poti 8

Ohranite mirno glavo in se držite dejstev. Resnica je lahko prilagodljiva, a kar je pravično, je zelo transparentno. Nekaj je enakost, kar ni nujno vedno tudi pravičnost. Bodite pošteni.

Število življenjske poti 9

Energično se lotite novih projektov in jim dodajte še nekaj popravkov. Pred vami je aktiven teden, ko boste lažje manifestirali zadano kot sicer. Izkoristite ga od ponedeljka do nedelje.

Lekcije 26. tedna

Kaj v resnici storite? Zamislimo se, ne odgovorite kar takoj. Velikokrat mislimo, da nekaj počnemo na določen način, pa to ne drži. Kaj v resnici storimo, ko naš srček reče 'ne', 'ne želim', 'prosim, drugače se odloči' itd. Namenite temu vprašanju vsaj pol ure.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri