Numeroskop od 22. do 28. 10. 2018: Opazujte svoje misli

Je zdrava pamet izumrla?

Numeroskop od 22. do 28. 10. 2018: Opazujte svoje misli (foto: unsplash) unsplash
22. 10. 2018

Lekcije 43. tedna: 

Velikokrat nam svetujejo ''po pameti''. Moj oče je velikokrat rekel: ''če ne veš, vprašaj,'' in jaz sem si kot otrok vsakič mislila, ''pa saj sem mislila, da vem.'' Seveda smo mnenja, da imamo prav in da vemo. A ozrimo se od kod črpamo svoje informacije. Jih preverjamo? Ali verjamemo, ker smo videli na socialnih omrežjih, da je nekdo napisal, objavil fotko, smo prebrali na hitro naslovnico časopisa itd. 

Je že res, da papir prenese vse, a nam ni treba. Informacije so preverljive, zato jih preverite. No, ne moremo kar v Sirijo, ampak za zadeve, ki se tičejo nas, naj nam ne bo škoda časa. Konec koncev je v tem včasih razlika med tem ali tavamo v temi, zavedeni ali se ubadamo na bolj zrel način z zadevami, ki se nas tičejo. Samo dobro in pravilno informirani lahko imamo mnenje.

Energija, ki nas obdaja nam po eni strani pomaga pri analiziranju, tuhtanju, tudi učenju ter po drugi strani prebuja našo domišljijo. Torej, če bi se lotili pisanja plonkcev, bi ti bili izvirni, barvni ter na zelo nenavadnem mestu skriti; obenem pa bi se ob pisanju naučili več, kot prej z dvema urama učenja. Ključ leži v skoncentriranosti in pa uporabi te domišljije ter kančku radosti. Prikličite si v misli učenca, ki izbira, katere formule bo zapisal na ''plonk ceglc''. Seveda je ob tem osredotočen na snov, saj ne želi že tako majhnega prostora zapraviti za nepomembno informacijo. V mislih se mu malo smeji, ko pomisli, kam bo plonkec skril in kako ga učitelj ne bo zasačil, saj se je on tako dobro spomnil.

In to je zmagovalna kombinacija. Prevedimo v naše življenje: koliko svojega miselnega procesa dejansko na dan namenite nepomembni informacijam? Opazujte svoje misli, ko stojite v vrsti, čakate pred semaforjem, ste na stranišču, se tuširate, zavezujete čevlje, češete lase, oblačite, brskate po internetu, berete časopise, pregledujete reklame in še in še in še… kaj počnejo vaše misli? Nekaj počnejo zagotovo.

Osredotočite se na pozitivno naravnan miselni proces, pohvalite se velikokrat tekom dneva in ne zapravljajte svoji dragocenih sivih celic za natolcevanja in hrup informacij, ki so nizkorazredne kakovosti. Tudi to je ljubezen do sebe.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Koliko časa namenite brskanju po spletu?

Kakšne informacije so tako največ na voljo (moda, zdravje, politika itd.)

Kako se počutite o tem in po tem? 

UGODEN ČAS ZA:

Učenje, branje knjig

Popestritev dolgočasnih obveznosti

Pogovor in iskanje nasveta 

Število življenjske poti 1

Ne zapravite niti minute tega tedna. Lenoritis prepovedan. Ne prelagajte odločitev. Obdaja vas zelo ugodna energija za manifestiranje, zato previdno o čem razmišljate.

Število življenjske poti 2

Ne oklepajte se spominov in želja po nečem iz preteklosti. Tam je z razlogom, veste. Zakaj? Ker vas čaka še veliko lepega v prihodnosti. V tem trenutku zato spuščajte.

Število življenjske poti 3

Ne analizirajte preveč, če se vam ponudi neka nova priložnost. Poslušajte sebe. Ste radostni ob tej misli? Si tega želite? Vas izpolnjuje? Naj prevlada srce, ne um.

Število življenjske poti 4

Včasih predolgo časa vztrajate pri tem, da boste nekaj dokončali sami (saj nikogar ne potrebujete in ste poponoma dovolj sposobni). Sprejmite ponujeno pomoč v tem tednu.

Število življenjske poti 5

Igriv teden je pred vami, v katerem malček popazite, da vas ne zanese v pretirano veseljačenje. Nič ni narobe z dobro voljo, le ne bodite neodgovorni ali netaktni ob tem.

Število življenjske poti 6

Bolj umirjen teden, v katerem boste lažje uredili vse za kar vam je zmanjkovalo časa ali energije. Ne dvomite vase. Lotite se težavnih zadev najprej, nato se nagradite.

Število življenjske poti 7

Ne trudite se uloviti vsake žoge, ki poleti proti vam (besede, geste, naloge itd.). Možno je nihanje energije in vašega razpoloženja. Pojdite v naravo, najbolje je, če lahko tečete.

Število življenjske poti 8

V ospredje se postavljajo čustva in vaša lastna vrednost. Dokler se v odnosu z osebami, katere imate radi, ne znate postaviti za sebe, se še učite svoje dragocenosti.

Število življenjske poti 9

Morda se bo vse, česar se boste lotili, kompliciralo. Nič ne de. Opazujte česa vas komplikacija uči. Ne bodite nepotrpežljivi in ne hudujte se, pa vam bo šlo hitreje od rok.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri