Numeroskop: od 21. do 27. oktobra 2013

Laž nikoli ne nosi dobrote. Ne slepimo se. Vprašajmo se, kolikokrat je rek Kar ne vemo, ne boli! pravzaprav izgovor osebe, da se ta ni zlagala, ampak samo zamolčala določeno stvar. Bodimo osebe, ki nimajo potrebe po laži. Saj to ni težko.

23. 10. 2013

Število življenjske poti 1

Se kdaj zgodi, da svoje prioritete ali odločitve prilagajate zaradi svoje koristi? No, seveda se prilagajamo vsi, ampak zanima me, kolikokrat se zgodi, da greste prek sebe in svojih načel?

Število življenjske poti 2

V kolikšni meri uravnovešate svojo notranjost z zunanjim življenjem in dejanji? Kolikokrat se zadržujete ali odreagirate drugače, kot bi si želeli? Pomembno je, da smo v stiku s svojimi čustvi.

Število življenjske poti 3

Novosti so sveža energija, ki nas lahko napolni z zagonom ali pa dvomom. Kako bi rekli, da se odzivate na nepričakovano? Sprejemate, ste navdušeni, ustvarjate ali vam to povzroča nelagodje?

Število življenjske poti 4

Pred vami je teden odnosov. Iskali boste sebe v drugih. Osebe okoli nas so naša ogledala in učitelji. Svojo esenco iščite znotraj sebe in ne v mnenju drugih. Vzemite si čas za poglobitev vase.

Število življenjske  poti 5

Ste ustvarjalna oseba, ki je vedno aktivna. Pomembno je zavedanje, da ste hitri in včasih vaša okolica ne more slediti. Zato vas dojemajo kot muhaste ali neodgovorne. Včasih. Umirite se.

Število življenjske poti 6

Prevzemite odgovornost za zadnja tri ali štiri leta: kje se vrtite v začaranem krogu? Česa ne izpustite? Ne, ni zmaga nekaj slabega obdržati. Zmaga je poiskati dobro in stopiti na novo pot.

Število življenjske poti 7

Obdobje sprememb in nihanj. Niste muhasti, ste v procesu raziskovanja in spreminjanja pogleda na svet in lastno mnenje. Lahko si premislite, veste. Vso pravico imate do tega. Sprostite se.

Število življenjske poti 8

Čustven teden, ko bo vaš srček vse glasneje tiktakal. Prisluhnite hrepenenju svoje duše in bodite še posebej nežni do oseb, ki so pomembne za vas. Bodite ljubeči do sebe. Danes. Jutri. Vedno.

Število življenjske poti 9

Usmerite pozornost v svojo notranjost. Bodite analitični. Čeprav ste človek, ki življenje doživlja skozi srček in ne prek razuma, je zdaj pomembno razumsko analizirati situacijo.

Numerološki napotek

Resnice ne moremo spremeniti. Dejstva so, kakršna so. Lahko se prepričujemo, se slepimo, se trudimo skriti in lagati drugim, a resnica se zato ne bo spremenila. In, veste, nekoč vam bo za marsikatero laž žal.

LiLi SoRuM; www.lilisorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri