Numeroskop od 18. do 24. maja 2015

Energije se bodo pretakale prek nas in nas spominjale, da nismo sami na svetu. Morda bomo potrebovali toplo besedo in razumevanje ali pa bi se od nas to pričakovalo. Če razumemo, da je odnos preprosto pretok energije, ne bomo kalkulirali, koliko in kaj smo vložili v določen odnos, ampak se bomo zavedali, da smo vlagali tudi vase.

20. 5. 2015

Včasih se ujamemo v krog pričakovanj – ker smo se mi trudili, se nadejamo, da se bo tudi druga oseba, če ne drugače, vsaj iz občutka dolžnosti. Ali je to potem resnično pristno ali smo nekoga skorajda prisilili v določeno ravnanje? Razumemo, da je to prazno?

Število življenjske poti 1

Pobrišimo prah z odločitev, ki so zastarele, in z navad, s katerimi izgubljamo čas. Ker ste energični, včasih ne opazite, da trošite svojo energijo brez pravega učinka. Spoštujte se.

Število življenjske poti 2

Kljub vaši sposobnosti, da se prilagodite drugim, vas spodbujam, a se tokrat najprej vprašajte, kaj vi menite, kako se počutite, kaj potrebujete in ali to prejemate? Ne pozabite nase.

Število življenjske poti 3

Srček se nikoli ne moti. Kadar nas boli, pravijo, da nekaj ni prav – je kakšna možnost, da si razlog za bolečino razlagate morda narobe? Morda pa le ni tako hudo ali tako slabo? Je možno?

Število življenjske poti 4

Prepoznajte svojo resnico, svoja načela in vrednote, nato temu primerno postavite svoje prioritete. Obdajte se z osebami, ki razmišljajo na vam podoben način. Tako boste našli podporo.

Število življenjske poti 5

Odločitev je le prvi korak, akcija je naslednji. Ne odlašajte več in vztrajajte pri tistih odločitvah, katerih si niste želeli odločiti. Četudi je neprijetno, ne bežite več sami pred seboj.

Število življenjske poti 6

Dovolite si zapreti rane. Dovolj je bilo. Ne podoživljajte, ne razmišljajte po starem in kmalu boste tudi čutili na nov način. Naj bo ta do vas ljubeč in spoštljiv. Ljubezen ne boli.

Število življenjske poti 7

Unikat ste. Kar ne pomeni, da je treba neumorno analizirati vsako najmanjšo podrobnost. Ste morda pozabili sebe sprejeti kot celoto? Sebe, z vsemi lastnostmi, na videz slabostmi in vrlinami.

Število življenjske poti 8

Objemite svet okoli sebe z ljubeznijo in sprejemanjem. Dovolite si biti sprejeti prav na vseh koncih sveta, v vseh koščkih svoje realnosti. V srčku vas nosi veliko več ljudi, kot se zavedate.

Število življenjske poti 9

Občutite pretok energije in prepoznajte dragocena sporočila. Zaznajte sebe in razločite svojo energijo od tuje. Ni vse vaše, kar se pretaka po vaših mislih in občutkih. Veliko je naučenega.

Lekcije 21. tedna

Celota je sestavljena iz več delov. Nekateri so si po velikosti enaki, nekateri različni. Kolikšen delež celote življenja in svoje energije, ljubezni, časa, pozornosti, denarja namenite sebi, kolikšen družini, partnerju, svetu, osebam & živalim v stiski itd? Kakšno je vaše osebno razmerje?

Kako izračunamo število življenjske poti

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com
LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri