Numeroskop od 17. do 23. 9. 2018: Ne odnehajte prezgodaj

Uresničite tiste sanje, nad katerimi ste že obupali!

Numeroskop od 17. do 23. 9. 2018: Ne odnehajte prezgodaj (foto: unsplash) unsplash
17. 9. 2018

Lekcije 38. tedna: 

Včasih vržemo puško v koruzo mnogo prehitro ali iz nepravih razlogov. Kadar prezgodaj odnehamo, pa naj gre za odnos ali pa željo po materialni dobrini, lahko hrepenenje še vedno ostane. Življenje nam običajno ponudi dogodke, ki nas opomnijo, da nič še ni popolnoma izgubljeno.

Kdo ali kaj vam je prišlo na misel ob branju teh besed? 

V večini primerov smo mi tisti, ki postavljamo omejitve in menimo, da nečesa ne zmoremo. O čem ste sanjali kot otrok? Če imate otroke – bi dejali, da ste svoje sanje prenesli na njih in si želite, da bi oni dosegli, česar vi morda niste?

Vsak september je zaradi vpliva števila 9 nekoliko bolj čustven. Letos bi se zaradi posebne kombinacije z letnico 2018 lahko pojavil občutek zamere ali krivice, tudi nevoščljivosti. Torej, če se zgodi, da se ujamete ob misli, da se je nekomu uresničilo nekaj, kar se vam ni, se ustavite. Prepričana sem, da bi vam lahko zavidalo veliko ljudi za marsikaj, kar je vam samoumevno ali celo odveč.

Odveč? Je lahko karkoli res odveč? Če je odgovor da, se nahajate v odličnem obdobju, da primerno poskrbite za predmete (jih podarite) in osebe (se od njih oddaljite), ki so vam odveč. Če opazite, da v sebi nosite vzorec, da ste vi odveč, pa pričnite v tem tednu intenzivno in vsakodnevno delati na lastni vrednosti.

Preveč?

Občutek, ki se rad porodi v takih obdobjih je tudi, da je vsega preveč. Težav, utrujenosti, ljudi, obveznosti itd. Naučite se tekom dneva vzeti odmore, v katerih se odklopite! Spremenite okolje, počnite nekaj, kar vas razvedri. Če boste sedeli kot kupček nesreče, vam 15-minutni odmor ne bo prav nič koristil. Pomigajte ob veseli glasbi, prisluhnite šali, pretegnite in razgibajte telo, pojdite ven na zrak in v naravo, poglejte v sonce – vse to lahko storite v 15 minutah tekom delovnega dneva. Vse je le stvar organizacije.

Več?

38. teden nas bo nežno opomnil tudi, da je življenje proces rasti. Kako bi danes lahko bili boljši človek kot včeraj? Kako bi lahko dali več od sebe in kako bi se lahko naučili sprejemati več? Pričakujete lahko tudi, da se bo posledično sprožil vzorec manjvrednosti, torej občutek, da niste dovolj dobri. Po čigavih merilih? Objemite sebe z vso Ljubeznijo sveta in si večkrat na dan povejte, da ste popolni točno takšni kot ste in da se prav vsak dan izboljšujete.

Ne zamudite

Numerološke delavnice o letu 2019 bodo letos organizirane že v mesecu novembru.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Katere svoje sanje ali želje dojemate kot nedosegljive?
Zakaj so nemogoče?
Napišite vsaj 3 razloge zakaj so dosegljive.
Ste sploh kdaj poskusili?
Bi poskusili znova? 

UGODEN ČAS ZA:

Postavljanje novih, višjih ciljev

Pohvalo sebe

Pohvalo svojih bližnjih

Število življenjske poti 1

Premiki se (znova) obetajo na področju odnosov. Opazili boste več mehkobe v lastnem glasu. Predajte se nežnejšim občutkom. Namig: dober čas za romantiko. 

Število življenjske poti 2

Nekoliko bolj osrediščeni boste kot ste bili prejšnji teden, zato se sedaj lotite vseh obveznosti, ki zahtevajo dolgotrajno pozornost. Dober čas za pospravljanje. 

Število življenjske poti 3

Lahko bi zaznali več razigranosti ali pa ravno nasprotno, več razdražljivosti. Tako kot otroku preusmerimo pozornost, jo dajte še sami sebi. Zamotite se z lepim.

Število življenjske poti 4

Čustven teden je pred nami, v katerem si vsaj eno popoldne vzemite popolnoma zase in počnite vse, kar vam srce poželi. Čas je, da 'na polno' razvajate sami sebe.

Število življenjske poti 5

Obstaja možnost, da boste neko izjavo ali gesto vzeli popolnoma preveč resno. Lahko bi preveč teže polagali na obljubo druge osebe, zato bodite pozorni. 

Število življenjske poti 6

Bodite pozorni na novo poslovno priložnost. Uporabite svoje znanje in izkušnje, da bi bili bolj učinkoviti. Opazili boste več samozavesti v obnašanju.

Število življenjske poti 7

Ne bojte se zaključevanja. Dokončajte naloge, načrte in se s obilo sveže energije ter idej lotite novega. Dokler nas težijo nedokončane zadeve, smo utrujeni. 

Število življenjske poti 8

Končno je pot pred vami jasna in odprta. Sami določate hitrost, s katero se premikate po njej. Morda pa je čas, da ste nekoliko hitrejši? Bodite bolj samostojni.

Število življenjske poti 9

Niste sami in z življenjem se vam ni potrebno soočati sami. Sprejmite nasvet, pomoč in Ljubezen. Sprejmite Ljubezen. Nič slabega vam ne bo prinesla.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri