Numeroskop od 16. do 22. 4. 2018: Zaupajte vase in okolica bo zaupala v vas!

Ko zaupamo vase, nam gre vse lažje.

Numeroskop od 16. do 22. 4. 2018: Zaupajte vase in okolica bo zaupala v vas! (foto: profimedia) profimedia
16. 4. 2018

Lekcije 16. tedna: 

Ko ne zaupamo vase, sami v sebi sprožimo energijski val negotovosti. Ko omahujemo, radi omahnemo v globine lastnega dvoma in nato zatrjujemo sebi: ''saj sem vedel''. To je vloga žrtve. Dvom je fantastičen sodelavec lenobe.

Če bi bili sami svoja stroga mama, ki zaupa v vaše sposobnosti in zahteva, da ste pridni, vestni ter kar najboljši kar ste lahko, kaj bi si dejali?

Druga polovica meseca bo bolj dinamična. Pričakujemo lahko tudi manj zapletov, razen tistih, katere bomo sami zanetli. Ko zaupamo vase, ne kompliciramo. Poglejte, ko kuhate kavo, se ne obremenjujete do onemoglosti, ali ste dodali ravno prav vode. Če voda vre kak trenutek dlje kot sicer preden zamešate kavo, tega ne dojemate kot potencialno katastrofo. Zgodi se, da kava ni dobra, pa skuhate drugo. Če pa ste živčni, ker jo kuhate na prvem zmenku, potem je vse toliko bolj pomembno in iz lastne nervoze se lahko zgodi, da jo polijete.

V življenju velja enako! Ko zaupamo vase, nam gre vse lažje. Porekli boste, ''ja, teorija je lahka''. Res je. Tudi kuhanje kave je lahko. Zato pa bi nam bilo res neskončno dolgčas, če bi se celo življenje učili le lahkih lekcij, je tako? Najbolj smo ponosni nase, ko dosežemo nekaj, kar je res težko.

Zagotovo ste zasledili tudi astrološke napovedi in veste, da Merkur ni več retrograden. Torej, zavihajte rokave in se lotite najtežjih izzivov. Obljubim, da se bo obrestovalo!

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj menite, da nikakor ne zmorete? Natančno naštejte.
  • Kdo vam je to povedal? Če ste si sami to zatrdili (glej gor), ali se res nikoli v življenju niste o ničemer zmotili?
  • Kako bi dokazali, da zmorete?

 UGODEN ČAS ZA:

-       Premagovanje dvoma in nezaupanja

-       Učenje (vse vrste učenja)

-       Meditacijo in odmik v tišino

Število življenjske poti 1

Ko ste umirjeni, vam gre vse kot po maslu, zato odmaknite vse distrakcije. Zdaj ste pomembni vi in vaše prepričanje o vas. S svojo samozavestjo lahko pomagate okolici.

Število življenjske poti 2

Nič vam ne manjka. Za nič niste krivi. Ste popolni točno takšni kot ste. Sprejmite sebe kot popolno bitje in popolni ljudje se bodo pojavili v vašem življenju zelo hitro. 

Število življenjske poti 3

Okrepljena notranja moč se bo pojavila v trenutku, ko boste sprejeli sebe na nov način. Nič hudega, če ste za hip sami. Našle se bodo vam podobne osebe, ko boste vi zasijali.

Število življenjske poti 4

Največ premikov se vam obeta na področju odnosov in vaše lastne komunikacije do sebe. Ne vztrajajte še malo, ne čakajte še malo, če se odnos ne spreminja na bolje. 

Število življenjske poti 5

Obdaja vas pozitivna energija, ki obljublja čudežne trenutke. Pravzaprav se bo zelo jasno pokazalo, ali verjamete vase in v magičnost življenja. Zaupajte. Zaslužite si dobro. 

Število življenjske poti 6

Občutek varnosti izvira iz nas samih, zato bodo same situacije v tem tednu testirale vašo lastno notranjo moč. Zmorete premagati vse izzive, zato naj vas ne zamajejo.

Število življenjske poti 7

Nahajate se v času, ko se bo zdelo najbolj enostavno zamenjati okolje in upati, da bo nova okolica spremenila vas. Brez notranjega dela ne gre, zato zagrizite v kislo jabolko. 

Število življenjske poti 8

Kadar se pojavijo čustva, zaradi katerih se vam zdi, da ste šibki, je čas za počitek. Ste kdaj pomislili, da ste preprosto preutrujeni in si telo na tak način pomaga, da bi vas ustavilo? 

Število življenjske poti 9

Um in srce si nista nikoli zares v nasprotju – mi smo si. Ta teden je nabolj dobrodošlo, če ne komplicirate, ne analizirate, ampak preprosto opazujte. Bodite detektiv. Raziskujte sebe.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri