Numeroskop 4. – 10. 3. 2019: Rez ali preporod

Rez ali preporod, kaj boste izbrali?

Numeroskop 4. – 10. 3. 2019: Rez ali preporod (foto: unsplash) unsplash
4. 3. 2019

Lekcije 10. tedna: 

Rez preteklosti nikoli ni lahek in le redkokdaj resnično potreben. Morda pa bi vam bolj pomagal preporod? Naj bo sedaj čas rojevanja novega. Je že res, da sem o tem že večkrat pisala… dovolite vprašanje: ste se dokončno izoblikovali in ni več ničesar, kar bi lahko bolj izpopolnili pri sebi? Drznim si trditi, da ste prerasli plenice. Sem predrzna kajne?

V letu, v katerem predelujemo svoje otroštvo, bo marec zelo pomemben čas za preseganje načina razmišljanja, ki temelji na kakršnemkoli prepričanju, da ste nemočni. Danes imate več znanja, izkušenj in nenazadnje tudi možnosti. Prvi korak je seveda pogled vase.

Deseti teden bo postregel z več kot dovolj možnostmi, da bi bili bolj samostojni. Večja neodvisnost in odmik od preteklosti se v tem času od vas naravnost pričakujeta. Vsako prelaganje odgovornosti na druge se bo v tem času urno vrnilo kot bumerang nazaj k vam samim. Dober starš ve, kdaj je potrebna tolažba in kdaj bolj strog pristop. Bodite sami do sebe dober starš.

Potolažite otroka v sebi, nato pa polni spodbude novim ciljem naproti. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kakšna oseba si želite biti čet 10 let?
  • Kakšna oseba ste v tem trenutku?
  • Kaj lahko spremenite takoj sedaj?

UGODEN ČAS ZA

  • Prekinitev odnosa ali navade
  • Pogovor z mlajšimi
  • Prenovo stanovanja

Število življenjske poti 1

Več energije boste imeli za zadane cilje, a v odločeno boste pričeli dvomit. Nič ni zapisano v kamen, zato naj vas ne bo strah premisliti si. Odprite nova vrata.

Število življenjske poti 2

Ko smo deležni ''ocene'' ali opazke, ki nam ni všeč, lahko reagiramo na več različnih načinov. V tem času je zelo pomembno, da se ne odzovete z uporom.

Število življenjske poti 3

Skrajni čas je bolj samostojno delovanje. V tem tednu se osredotočite na vse, česar si vi želite in ne na tisto, kar se od vas pričakuje. Spoštujte svoje želje.

Število življenjske poti 4

Prisluhnite osebi, ki je imela podobno izkušnjo. Nasvet morda ne bo vam pisan na kožo, definitivno pa bo pomemben (in drugačen) pogled na situacijo.

Število življenjske poti 5

Domišljija vam lahko nekoliko ponagaja v tem času. Uporabite jo za kreiranje rešitve. Opazujte, kdaj pravzaprav iščete izgovore, da nečesa ni treba storiti.

Število življenjske poti 6

Strah nam lahko nažene grozo v kosti. No, dajte no, močnejši ste od katerekoli grožnje, ki se zdi prisotna, kaj ni tako? Krepite občutek varnosti.

Število življenjske poti 7

Bodite odprti drugačnemu načinu razmišljanja, sklepanja ter delovanja in občutenja. Ljudje smo si različni in prav je tako. Ne analizirajte preveč.

Število življenjske poti 8

Čustva se bodo oglašala glasneje, zato jim namenite več pozornosti. Kako ste vi lahko bolj strpni ter potrpežljivi sami do sebe? So drugi do vas spoštljivi?

Število življenjske poti 9

Sprejmite besede drugih kot njihovo mnenje, a obdržite svoje – predvsem, kadar se ne strinjate. Bodite pozorni, da ne boste preveč posploševali v tem času.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri