Tedenski horoskop od 8. do 13. 1. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Tedenski horoskop od 8. do 13. 1. 2019 (foto: unsplash) unsplash
8. 1. 2019

PODGANA

Določena situacija se vam prepogosto ponavlja, resnice pa še niste pripravljeni slišati, zato namesto tega iščete neke bližnjice, ki pa niso ugodne za vas.  Občutljivi boste in zato še vedno oklevate glede pomembnega pogovora na ljubezenskem področju. Na zadeve poglejte iz več mogočih zornih kotov. Ni lahko navaditi se na opazke nekoga, ki vas še vedno ne pozna ali preprosto ne razume vaše situacije. Vse skupaj bo izrazito, zato vsemu ne pripisujte preveč pozornosti. Pokažite svoje ustvarjalne potenciale. V zasebnem odnosu ne pozabite na igrivost, tokrat bo le ta pot do srca ljubljene osebe.

Vaš ključ: Ne pozabite na malenkosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

BIVOL

Preveč delate, premalo je časa za ljubezenske zadeve in pogovor, s katerim v resnici le odlašate. Veliko bo tudi v drugi polovici tedna dela, vendar je videti, da boste v vse kar boste počeli vlagali veliko estetskega čuta. Odnosi s prijatelji bodo večinoma prijetni, ali pa bodo zahtevali od vas, da se prilagodite. Konec tedna pričakujte vsaj eno dobro novico glede sodelovanja ali potovanja. Uporabite nakopičeno fizično energijo, ukvarjajte se s športom in odpravite se na sprehod. V ljubezni se čim prej prilagodite, predvsem zato, ker je povsem jasno, kaj si vi želite, sicer pa to ni edino pomembno.

Vaš ključ: Usmerite se k sreči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Poskusite čim bolj sproščeno pristopiti k nekomu, ki vas zanima. Ne pripravljajte se vnaprej, temveč le prepustite trenutku. Najbolje je, če bo pogovor potekal spontano. Zastavljate si visoke cilje, saj si preprosto želite več. Energije bo na pretek, vsekakor pa si vzemite več časa tudi za partnerja ali krajšo pot, ki vas bo zelo razvedrila. Zopet bodo konec tedna na vrsti stare teme in težave in tokrat morda celo nimate dovolj moči, da bi se borili. Nasvet, ki vam ga bo dal nekdo, bi morali tudi sprejeti, namesto da le prikimavate in potem delate po svoje. Nekoliko boste nemirni, saj se ponavlja nekaj, česar še niste rešili.

Vaš ključ:Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

Čeprav vas bo strah omejeval, ga poskušajte premagati in se mu upreti. Saj veste, da je edino zdravilo za premagovanje strahu, da se soočite z njim. Vedeti pa morate tudi, da je vaše obnašanje večkrat pretirano in da se vam zdijo stvari veliko bolj strašne kot so v resnici. Najbolje bo, da si vzamete nekaj časa za razmislek. Tok dogajanja vas lahko pripelje do neprijetnih soočenj. Bodite še posebno pozorni pri komunikaciji s sodelavci in si prizadevajte za preproste kompromise. Zelo prepričljivi boste, še zlasti z osebnim pristopom. Pravi čas, da potrkate na vrata ljudi, od katerih kaj pričakujete, je petek.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

V prvih dneh tedna se boste znašli ravno na nasprotnem bregu kot ostali. Poskrbite za to, da ne boste ves čas zahajali v prepire z drugimi, kajti to vam ne bo prineslo koristi. Čeprav vas bo ves čas mikalo, da bi se vmešali, to resnično ne bo dobra ideja. Poskusite se čim bolj distancirati oziroma se delati, da ne veste o čem je tematika. Pred vami je nekaj zahtevnih izzivov, ki zahtevajo popolno zbranost. Tudi če se boste prvič opekli, vas to ne bo ustavilo. Vaša intuicija je neuklonljiva, kadar zazna edinstveno priložnost in vas bo gnala vse do cilja. Na finančnem področju se boste konec tedna znašli v manjši zagati, ker vam nekdo denarja ne bo nakazal  takrat kot bi moral.

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KAČA

V prvih dneh tedna se boste borili za napredek na več področjih. Še vedno ste med tistimi, ki bodo pustili najmočnejši pečat. Tudi srčne zvezde vam bodo priskočile na pomoč. Zato računajte na dolgo in zanimivo prijateljstvo ali druženje, ki lahko preraste v kaj več. Poslovne zadeve, ki se bodo odvijale v sredo in četrtek vas bodo naredile nekoliko nervozne, vendar jih kljub temu speljite do konca. Vikend bo namenjen obisku prijateljev ali sorodnikov, ki jih niste videli že dlje časa. Morda doživite tudi manjše presenečenje, ki pa bo zgolj pozornost, vendar iskrena, kar pa je najbolj pomembno, saj niste materialno usmerjeni.

Vaš ključ: Ne bojte se realnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

KONJ

Ne boste več zadržani, marsikaj vam bo šlo lažje z jezika, saj ste pri sebi marsikaj razčistili. V ljubezni boste odločnejši, vsekakor pa se znova pogovorita o problemu.  Obstaja več načinov, da se umaknete iz okolja, ki vam morda ne ustreza več. Ne pretiravajte, ker se bodo zadeve sčasoma uredile in zgladile. Zato se umirite in prilagodite. Morda je najbolje, da se tudi posvetujete z nekom, ki vas dobro pozna. V ljubezni zavlačujete, pri finančnih zadevah pa ste, prav nasprotno, preveč nepotrpežljivi. Če ste nezadovoljni, potem se pozanimajte, poskusite izvedeti, kako bi lahko kaj spremenili.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena 

KOZA

Tokrat ste lahko povsem mirni, saj se zadeve premikajo tako, kot je prav. Imeli boste dovolj pravih dokazov, večkrat se boste znašli v pravi družbi in na koncu boste tudi imeli zadnjo besedo. Hrepeneli ste po novostih in bolj razburkanih ljubezenskih vodah in to boste tudi dobili. Čeprav boste nekoliko neodločni, kaj bi sploh odgovorili, kako naj bi se odzvali, se bo dobro končalo. Popazite glede prehrane in v prometu. Na tuje občutke glejte čim bolj racionalno in se z njimi ne ukvarjajte. Ne dovolite, da bi vaša čustva še naprej nihala, kot se je to dogajalo do sedaj, raje zbistrite svoje misli.

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Bližnjice in ovinkarjenja zagotovo ne vodijo nikamor in vam niso pisana na kožo, zato povejte, česa ne morete sprejeti, ter se tega držite. Čim prej se pripravite na pomembne opravke in odločitve, zberite vse, kar boste potrebovali. Ne dovolite, da bi vas preverjali glede nečesa, kar še predobro poznate. Z nekom lahko najdeta skupni jezik, kar vas bo pomirilo, tudi zato, ker sta dolgo tavala, zdaj pa sta končno enako motivirana. Konec tedna boste končno sproščeni in dokaj hitro boste pozabili na nekaj sitnosti, ki so vas obremenjevale. Končno se povezujete s pravo osebo, ki vam je predvsem prijateljsko naklonjena. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Neko sodelovanje ali druženje vas nekoliko obremenjuje. Zato se obrnite drugam in čim prej posvetite vsem pomembnim poslom, če je mogoče, z najmanjšimi mogočimi stroški. Imate opravka z ljudmi, ki bodo zahtevali vedno več od vas. Pazite še zlasti s tistimi, ki so vam že povzročili nekaj preglavic. Počakajte glede stanovanjskega ali pravnega vprašanja, saj bi lahko sedaj potegnili krajši konec. Ponovno so vaši odzivi obarvani s trenutnimi čustvi. Enkrat se odzivate radovedno in igrivo, drugič povsem drugače, nekoliko nestrpno. Razmišljate s srcem in se odločate izključno na podlagi občutka, kar je včasih nevarno. Razumeli se boste le s tistimi, ki so vam resnično podobni in vas dobro poznajo. 

Vaš ključ: Bodite bolj prodorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Zvezde vam bodo naklonjene na vseh področjih. Delo bo opravljeno hitro in brez problemov. Vaš življenjski sopotnik bo srečen in zadovoljen in tudi financ vam ne bo primanjkovalo. Najbolje bo, da se odpravite na sproščen vikend z najboljšimi prijatelji in družinskimi člani. Živite brezskrbno življenje in uživajte do skrajnosti. Nepričakovano dobro se boste ujeli z osebo, ki vas je sprva odbijala zaradi svoje ukazovalnosti. Ob nekom, ki zna udariti s pestjo po mizi, bo marsikaj lažje. Tudi na delovnem področju se boste nekomu ki manipulira z vami končno sposobni upreti.

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Marsikaj vas moti in zavira, posebno ob vplivu tistih, ki živijo povsem drugače. Nikar se ne razburjajte po nepotrebnem, raje si omislite drugačen načrt in storite več tudi za ljubljeno osebo. Dobili boste nekaj dodatnega zagona. Le pazite glede stroškov, ker bo denarja nekoliko manj, zato preverite položnice in obveznosti. Naj vas ne bo strah spregovoriti na glas. Bodite to kar ste in se ne uklanjajte drugim. Bolje je živeti pokončno in z mirno vestjo ter z tem, da te ljudje obrekujejo kot pa se delati, da ste nekaj kar v resnici niste in gledati samo na to, da bi pred ljudmi izpadli dobro.

Vaš ključ: Spoštujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri