Numeroskop od 9. do 15. 10. 2017

Odločite se za spremembo!

Numeroskop od 9. do 15. 10. 2017 (foto: profimedia) profimedia
9. 10. 2017

Lekcije 41. tedna: 

Nekateri hrepenijo po vedno novem in razburljivem, morda kar malo preveč. Tanka meja je med begom in spremembo. V tednu, ki prihaja, bomo lahko presodili, vsak pri sebi, ali se skrivamo za izgovori (česa ne moremo) ali hlastamo naprej (brez prestanka) oziroma ali je že prišel čas za tisto pravo korenito preobrazbo, ki jo leto 2017 napoveduje. 

Ko imamo močne korenine, nas veter ne izpuli in lahko v valovanju uživamo. Dokler nas je strah za lasten obstoj, pa je vsak vetrič za nas nevarnost. Teden pred nami nam bo pomagal razumeti, da je sprememba potrebna. Bodimo še posebno pozorni na odnose in situacije, v katerih vztrajamo predvsem zato, ker smo tako navajeni. Pokazale se bodo razpoke na zidovih našega območja udobja. Sprejmimo novitete kljub strahu. Ne rinimo glave v zemljo – več. Česa si ne priznate?

 UGODEN ČAS ZA:

-       Potovanje na podeželje

-       Novo način prehrane

-       Razhajanje (partnerski in prijateljski odnosi)

-       Duhovno delo na sebi: premagovanje vzorca pomanjkanja   

Število življenjske poti 1

Obeta se bolj čustven teden. Samski, pozor! Možno je, da boste spoznali prav posebno osebo in opozorilo vezanim: prepovedan sadež bo še posebej mamljiv. Preudarno.

Število življenjske poti 2

Ugoden čas za učenje in delo na sebi. Preberite dobro knjigo, udeležite se predavanja ali delavnice. Pomembno je, da ste aktivni in da presegate meje svojih prepričanj. 

Število življenjske poti 3

Vaš nastop bo bolj odločen in samozavesten, zato izkoristite ta čas za poslovne pogovore in soočanje s tistimi, katerih se malo bojite. Uporabite to energijo za manifestiranje.

Število življenjske poti 4

Prisluhnite glasu v sebi, ki vam šepeta ''dovolj''. Vse prevečkrat predolgo vztrajate. Mar ni škoda vašega časa in vašega življenja, ki s tem odteka? Zakaj bi si to počeli?

Število življenjske poti 5

Hitra energija vas obdaja, zato jo uporabite preudarno. Kaj hitro vas namreč lahko v tem času nekoliko odnese. Ko je nekaj storjeno, tega ne moremo kasneje izbrisati.

Število življenjske poti 6

Umirite žogico. Če v določeni situaciji potrebujete več časa, ga zahtevajte. Saj se svet ne bo končal čez en mesec. Odločajte se po svoji vesti in ne po tujih pričakovanjih.

Število življenjske poti 7

Sprostite se. Aktivno delujte na tem. Počnite nekaj, kar vas osrečuje. Poglejte komedijo ali smešne posnetke, berite šale ter opazujte, kako se spreminja vaša energija. 

Število življenjske poti 8

Zdaj je čas, da prizemljite energijo in posadite semena novih projektov. Naj vas ne bo strah novega. Ste v obdobju, ki obljublja bogate sadove v roku nekaj tednov.

Število življenjske poti 9

Sledite občutku svobode, ne zgolj varnosti. Saj veste, kaj pravijo: ''Čoln je varen v pristanu, a počasi mu tako zgnije dno.'' Iz katerega pristana je čas, da izplujete?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri