Ljubezenski horoskop od 31. 3. do 6. 4. 2016

Kaj se vam obeta na ljubezenskem področju v obdobju od 31. 3. do 6. 4. 2016?

31. 3. 2016

Ribi

Samski boste končno spoznali, da vas lahko življenje preseneti na vsakem koraku. Kjerkoli se boste pojavili, boste pritegnili pozornost. Vaše počutje bo odlično. Polni boste energije in optimizma. Vezani se boste v odnosu počutili prijetno in ljubljeno. Vse bo šlo tako, kot si boste zamislili.

Oven

Za vezane je čas, da pozabite na preteklosti in zamere. Posvetite se partnerju, saj vas bo v teh dneh najbolj potreboval. Dobili boste občutek, da ne more brez vas. Samski si boste znova zaželeli nekoga ob sebi. Pojdite ven in se zabavajte, mogoče pa spoznate sorodno dušo.

Bik

Samski boste končno potegnili črto med preteklostjo in sedanjostjo. Odločili se boste, da greste naprej in boleče izkušnje pustite za sabo. Uspelo vam bo, le pogumno. Vezani boste do partnerja precej ljubosumni. Dvomili boste o njegovi zvestobi. Partner vam bo poskušal dokazati, da se motite.

Dvojčka

Vezani boste na čustvenem področju precej zahtevni. Karkoli bo partner naredil, vas bo motilo in vam ne bo prav. Z njim se poskušajte čim bolj odkrito pogovoriti. Samski, vzemite se v roke. Ne bodite več tako omejeni. Odprite se, le tako boste spoznali osebo, s katero boste lahko začeli resno zvezo.

Rak

Vezani poskušajte ostati v partnerskem odnosu čim bolj pozitivni. Le tako se boste izognili prepirom s partnerjem. Pred vami je zelo naporen teden. Samski si ta teden privoščite zabavo s prijatelji. Iskanje partnerja za resno zvezo dajte raje na stran, da ne boste na koncu znova razočarani.

Lev

Tisti, ki ste samski, boste spoznali osebo, ki vam bo takoj ogrela srce in se ji ne boste mogli nikakor upreti. S pogovorom boste ugotovili, da imata veliko skupnega. Poznanstvo se lahko razvije v nekaj več. Vezani teden namenite izključno partnerju. Ne ozirajte se na govorice drugih.

Devica

Vezani boste s partnerjem preživljali urice, ki bodo posebne in polne ljubezni. Ves strah in ljubosumje bosta izginila. Če boste ravnali tako, kot vam pravi srce, boste srečni. Samski boste ta teden iskanje osebe za resno zvezo postavili na prvo mesto. Prepustite se užitkom. Uspeh bo zagotovljen.

Tehtnica

Samski boste končno pripravljeni na nov začetek. Oddajali boste posebno energijo. Za nasprotni spol boste neverjetno privlačni. Zgrabite priložnost, ki se vam bo ponudila. Tisti, ki ste v resni zvezi, boste imeli ves čas nekoga v mislih. Poskušajte se čim bolj zamotiti, da to osebo pozabite.

Škorpijon

Samski lahko v tem tednu na čustvenem področju pričakujete zatišje. To se bo zgodilo zaradi vaše zadržanosti. S tem se nikakor preveč ne obremenjujte. Tudi vi boste prej ko slej srečno zaljubljeni. Vezani lahko v partnerskem odnosu pričakujete nesoglasja. Poskušajta se pogovoriti.

Strelec

Vezani se boste spraševali, ali ste v razmerju, ki si ga dejansko želite. V vas bo veliko dvomov. Partner vam bo pomagal, da bi dvome čim prej razblinili in mu znova zaupali. Samski boste v tem tednu zelo pogumni. Brez kakršnegakoli strahu boste pristopili osebi nasprotnega spola. Uspeh bo zagotovljen.

Kozorog

Vezani boste v tem tednu s partnerjem neizmerno srečni. Odnos bo temeljil na spoštovanju in ljubezni. Partner vas bo s svojim vedenjem neizmerno navduševal. S tem se bo vajina ljubezen še bolj okrepila. Samski boste končno opazili osebo, ki vas že nekaj časa opazuje. Razvila se bo resna zveza.

Vodnar

Samskim bo v življenje vstopila oseba, ki bo na prvi pogled delovala popolno. Da ne boste znova razočarani, jo dobro spoznajte. Nikoli ne veste, kaj skriva v notranjosti. Vezani, v partnerskem odnosu ne bo vse tako, kot bi si želeli. S partnerjem si vzemita čas za pogovor.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri