Ljubezenski horoskop od 25. 5. do 31. 5. 2017

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 25. 5. do 31. 5. 2017 (foto: profimedia) profimedia
26. 5. 2017

Ribi

Vse bolj boste postali samozavestni, da lahko naredite več za svojo zvezo, ne da bi se zanašali na partnerja. Partner bo nad vašimi idejami zelo navdušen. Tistim, ki ste samski, bo manjkalo samozavesti in zaupanja, zato bo za vas velika ovira prilagajanja v ljubezni.

Oven

Ta teden lahko pričakujete romantično fantazijo, ki vam lahko spodnese tla pod nogami. Vaša simpatija vas bo začarala in prepričani boste, da iz tega ne more nastati nič slabega. Vezani boste deležni polno ljubezni. Vse, kar je bilo slabega v preteklosti, boste v sedanjosti nadomestili z lepimi stvarmi.

Bik

Bodite zelo pozorni, da si ne boste napačno zamišljali signalov všečne osebe. Mogoče boste popolnoma narobe razumeli sporočilo. Vezani boste menili, da vam draga oseba nekaj prikriva. Najbolje bo, da se čim prej soočita in si nalijeta čistega vina. S pogovorom boste prišli resnici do dna.

Dvojčka

V srčnih zadevah boste samski optimistični, ne glede na trud zavistnežev, ki vas bodo poskušali prepričati o nasprotnem. Čas boste preživljali z vam drago osebo in skupaj bosta načrtovala, kako bi uredila dom, da bodo vajini ideali izpolnjeni. Ne dovolita, da vam kdo prekriža vajino skupno pot.

Rak

Vezani boste imeli v tem tednu veliko težav zaradi denarja, kajti zanimalo vas bo, kam gre denar, ki ga tako pridno dajete partnerju. Vaši apetiti za novo ljubezen bodo preveliki, zato se boste mogoče fizično zapletli z nekom, do katerega ne čutite prave čustvene povezave.

Lev

Zagotovo ste oseba, ki si upa narediti prvi korak. Osvajanja se boste lotili z veliko mero pozitivne energije. Ne pozabite na samospoštovanje. Popazite na nastavljene pasti. Vezani boste še vedno poskušali najti rešitev za vajine turbulentne trenutke, ki se kar pogosto pojavljajo v vajini zvezi.

Devica

Tistim, ki ste vezani, se bo partner želel približati, vendar ne boste mogli pozabiti preteklosti in se boste težko odprli. Samski ne boste imeli prave priložnosti za resno zvezo. Osebe, ki jih boste spoznali, se vam ne bodo zdele dovolj resne. Ne izgubite upanja in bodite potrpežljivi.

Tehtnica

Ta teden se samskim tehtnicam ponuja možnost, da obnovite odnos iz preteklosti, vendar je vprašanje, kako dolgo bo trajalo. Ne veselite se prehitro. Vezanim bo uspelo vzpostaviti ravnotežje v partnerskem odnosu. Vajina komunikacija se bo izboljšala. Vajin odnos bo postal ponovno trden.

Škorpijon

Vezani se boste znašli na razpotju. Morali boste razčistiti določene zadeve, ki vam ne dajo notranjega miru. Že nekaj časa imate občutek, da je partner odsoten. Samske bo zanimala oseba iz poslovnega kroga, čeprav veste, da je to lahko samo strast. Ne boste se ji mogli upreti.

Strelec

Vezani boste zelo nemirni, nikakor ne boste hoteli priznati, da v partnerskem odnosu delate napake. To lahko povzroči krizo. Vaš ljubezenski status bi se lahko spremenil. Samski imate velike možnosti, da boste končali v zvezi z osebo, s katero si delita mnogo podobnih interesov.

Kozorog

Vezani se boste želeli znova približati partnerju, vendar še vedno ne bo pripravljen pozabiti, kaj ste mu naredili v preteklosti. Ranjeno srce se počasi celi. Samski se boste v tem tednu ponovno zaljubili, vendar bo to svobodna zveza brez kakršnihkoli obveznosti.

Vodnar

Pri samskih vodnarjih bo zdaj prevladovala strast. Oseba, ki se je pojavila in se vas dotaknila, bo edina stvar, na katero boste mislili. Vezanim bo strast pomagala, da bosta premagala neke situacije. Še vedno bo v vajini zvezi blokada, ki je nikakor ne boste mogla rešiti. Vztrajajte.

Napisala vedeževalka Jasna

Preberite še: Rešite tibetanski test, ki bo razkril vašo osebnost

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri